Fatih Belediyesi’nin FitFatih organizasyonu ile düzenlediği Babalar Günü etkinliği, doğa ile iç içe, suyun üzerinde unutulmaz anlarla kutlandı. Babalar ve çocukları, kano ve kürek çekerek eğlenceli bir gün geçirdi.

Fatih Belediyesi, Babalar Günü’nü özel bir organizasyonla kutladı. Kano ve Kürek Merkezi'nde düzenlenen baba-çocuk kano etkinliği, doğa ile baş başa, suyun üzerinde unutulmaz anlar yaşattı. FitFatih organizasyonuyla gerçekleştirilen etkinlikte babalar ve çocukları birlikte kürek çekerek hem eğlendi hem de aralarındaki bağı güçlendirdi.

KÜREK ÇEKEREK EĞLENDİLER

Etkinliğe katılan vatandaşlar, manzaralar eşliğinde geçen bu keyifli günü şu sözlerle ifade ettiler: “Eşsiz manzaralar eşliğinde, kürek çekerken hem eğlendik hem de bağlarımızı daha da güçlendirdik. Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

Fatih Belediye Başkanı M. Turan Ergün, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, “Bu özel anları sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor ve onlara teşekkür ediyoruz. Birlikte geçireceğimiz daha nice güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HÜSEYİN YAVUZ HARANİ