Altın ve dolar fiyatları, haftanın ilk işlem gününde büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar ve altın fiyatlarına dair önemli bir açıklama yaparak, Kasım ayına yönelik beklentilerini dile getirdi. Sosyal medya hesabından dolar ile ilgili bir paylaşım yapan uzman, doların alış fiyatının 28,2241 TL, satış fiyatının ise 28,2570 TL olduğunu belirtti.

Ayrıca İslam Memiş, Kasım ayına dair şu önemli ifadeleri kullandı: "2023 için 'Piyasanın kontrolü teknik ve mantıkla değil, manipülasyonda'. Yapmanız gereken şey varlıklarınıza sahip çıkmak. Elindekini sattırmak için her türlü manipülasyon yapmalarına hazır ol. Kasım ayı kazanma ayı değil, batırma ayı. Sessizce kenarda bekle. Hayaller 24, gerçekler 28,16."

Altın ve dolar fiyatları, ekonomik gelişmelere ve piyasa koşullarına göre sürekli değişkenlik gösterdiğinden, en güncel fiyat bilgilerini yerel finans haber kaynaklarından veya finans uygulamalarından takip etmek her zaman daha doğru olacaktır.

58

Ekim ayının son günlerinde altın ve dolar fiyatlarına dair açıklamalarda bulunan uzman İslam Memiş, altının fiyatı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Altının Ekim ayında ucuz olmadığını ve altın alanların doğru bir hamle yaptığını belirtirken, dinlemeyenlerin zarar ettiğine dikkat çekti. Ayrıca gram altın fiyatlarına dair şu açıklamayı yaptı:

"Gram altın, serbest piyasada 1835-1840 TL aralığında işlem görüyor. Elimde TL varsa, bu seviyeden altın alır mıyım? Hayır, beklerdim. Ben 1780 TL seviyesini önerdim. Dolar gerilemediği sürece gram altın hala 1840 TL seviyesinde. Normalde, bugün gram altın 1780 TL civarında olmalıydı. Altın almak için biraz beklemeye devam ediyorum."

Bugünün altın fiyatları şu şekildedir:

  • Çeyrek altın: Alış 1.987,00 TL, Satış 3.051,00 TL
  • Gram altın: Alış 1.814,48 TL, Satış 1.814,70 TL

Altın ve dolar fiyatları, ekonomik koşullar ve piyasa gelişmelerine bağlı olarak değişebilir. En güncel fiyat bilgilerini yerel finans haber kaynaklarından veya finans uygulamalarından takip etmek her zaman daha doğru olacaktır.

Kaynak: haber merkezi