Cristiano Ronaldo ile yıllardır mutlu bir birlikteliği olan ve çocuk sahibi olan Georgina Rodriguez, günlük hayatından anları sosyal medya hesabından sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

Instagram'da 52 milyondan fazla takipçisi bulunan Georgina, sporunu asla ihmal etmiyor. Yine spor yaparken video çeken İspanyol güzel, koşu bandının üzerindeki performansını takipçileriyle paylaştı.

Hızlı tempoda koşu yapıp kan ter içinde kalan Georgina, spor konusundaki hırsıyla dikkat çekti. Fiziğiyle göz kamaştıran Georgina'ya takipçileri övgüler yağdırdı. Kimisi "Ronaldo çok şanslı" derken, kimisi ise "Georgina'yı kıskanıyorum, inanılmaz bir vücudu var" gibi iltifatlar yağdırdı.

Georgina'nın spor yaptığı anlar:

Georgina Rodriguez, hayatını anlatan 'I Am Georgina' adlı belgesel ile Netflix'te izlenmişti. Lüks yaşamına ulaşma yolundaki maceralarını anlatan Georgina'ya bu şöhrete Ronaldo sayesinde ulaştığı yönünde eleştiriler gelmişti.

Georgina'nın biyolojik 2 çocuğu bulunuyor. Ronaldo ve Georgina çifti, ikiz bebeklerinden birini doğar doğmaz kaybetmiş ve büyük acı yaşamıştı.

Kaynak: ELİF KIZILÇAY