Bir taraftan eğitimine devam etmek isteyen Selci, aynı yıl Açıköğretim Fakültesi Laborant ve Veteriner Sağlık Ön Lisans Programı'na kayıt yaptırdı.
Sütlüce köyünden, daha geniş meraya sahip olması nedeniyle ailesiyle 2 yıl önce Cumalı köyüne taşınan Selci, dededen kalma traktörle tarım yapan babasının en büyük destekçisi oldu.
Traktörle tarla süren, ekin eken, saman balyası bağlayan, inek sağan, ağıl ve ahır temizleyen Selci, günün büyük bir bölümünü toplam 400 dönümlük tarladaki işler ve hayvanların ihtiyaçlarıyla ilgilenerek geçiriyor. Selci, köyün tek genci olduğu için de boş vaktini kitap okuyarak, gelişimine katkı sağlayacak videolar izleyerek değerlendiriyor.
Selci, öğrendiklerini paylaşmak adına kendi adına sosyal medya hesabı açıp, zamanla 101 bin takipçi sayısına ulaştı. Köydeki yaşantısını, tarla yaptığı işleri ve hayvancılığı 10 yaşındaki kardeşinin yardımıyla çektiği videolarla takipçilerine aktaran Selci, bu sayede "fenomen çiftçi" oldu.
Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla tanınırlığı günden güne artan Selci, tarımla ilgili fuarlara, toplantılara, seminerlere, televizyon programlarına davetli olarak katılıyor.