Galatasaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta maçları oynandı. A Grubu'nda ülkemizi temsil eden Galatasaray'ın rakipleri Manchester United, Kopenhag ve Bayern Münih'in ilk hafta sonunda elde ettikleri puanlar belli oldu. İlk hafta maçında temsilcimiz Galatasaray, Kopenhag ile karşılaşırken, Alman devi Bayern Münih ise Manchester United'ı sahasında ağırladı. Kopenhag ile evinde oynadığı mücadeleden beraberlikle ayrılan Galatasaray, ikinci maçlar öncesinde 1 puan elde etti. İşte Galatasaray'ın A Grubu'ndaki puanı ve fikstürü...

GALATASARAY'IN GRUBU PUAN DURUMU

Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A ilk maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelede 2-0 geriye düşen temsilcimiz Galatasaray, son dakikalarda bulduğu 2 golle beraberliği almasını bildi. Almanya devi Bayern Münih ise İngiliz ekibi Manchester United'ı 4-3 mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray'ın mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda ilk maçlar sonunda puan durumu şu şekilde oluştu:

1- Bayern Münih - 3

2- Kopenhag - 1

3- Galatasaray - 1

4- Manchester United - 0

GALATASARAY'IN FİKSTÜRÜ

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında evinde Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı ağırladı. Galatasaray, ikinci maçında ise İngiltere'de Old Trafford'da Manchester United'ın konuğu olacak.

20 EYLÜL ÇARŞAMBA

Galatasaray - Copenhagen | 19.45

3 EKİM ÇARŞAMBA

Manchester United - Galatasaray | 22.00

24 EKİM ÇARŞAMBA

Galatasaray - Bayern Münih | 19.45

8 KASIM ÇARŞAMBA

Bayern Münih- Galatasaray | 22.00

29 KASIM ÇARŞAMBA

Galatasaray - Manchester United | 19.45

12 ARALIK ÇARŞAMBA

Copenhagen - Galatasaray | 22.00

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSU

Galatasaray, grup maçları öncesinde UEFA'ya kadrosunu bildirdi. UEFA'ya listelerin bildirildiği son gün Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez transferlerini gerçekleştiren Galatasaray, bu isimleri de listeye eklemeyi başardı. İşte Galatasaray'ın kadrosu: 

Fernando Muslera, Günay Güvenç, Jankat Yılmaz, Angelino, Davinson Sanchez, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Tanguy Ndombele, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Mauro Icardi, Cedric Bakambu.

Editör: Orhan Duman