Galatasaray, devre arasında dünya çapında bir yıldızı kadroya kazandırmaya hazırlanıyor.

Sarı-kırmızılılar, sezon başında Tottenham’dan kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele’nin kiralık sözleşmesini feshedecek.

Dev gayrimenkul şirketi gözlerimizin önünde eridi! Mülkleri teker teker satılıyor  Dev gayrimenkul şirketi gözlerimizin önünde eridi! Mülkleri teker teker satılıyor 


NDOMBELE2 (1)

İsmail Kartal tarih yazıyor! Kocaman'ı yakaladı, gözünü Parreira’nın rekoruna dikti! İsmail Kartal tarih yazıyor! Kocaman'ı yakaladı, gözünü Parreira’nın rekoruna dikti!

Teknik Direktör Okan Buruk, isteksiz tavırları, profesyonellikten uzaklığı nedeniyle sabrını taşıran Ndombele’ye kapıyı gösterdi.

Galatasaray, 25 yaşındaki Fransız futbolcunun yerine gol ve asist makinesi bir ismi renklerine bağlayacak.

DEWIT1 (1)

Hollanda’nın AZ Alkmaar takımında bu sezon 15 maçta 5 gol, 4 asistle dikkatleri üzerine çeken Dani de Wit, devre arasında Galatasaray’a imza atacak.

DEWIT2

Sakaryaspor’da hedef galibiyet Sakaryaspor’da hedef galibiyet

25 yaşındaki futbolcu hem orta sahanın ortasında hem de 10 numarada forma giyebildiği için tam da Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un aradığı isim.

DEWIT3 (1)

Galatasaray, AZ Alkmaar ile sezon sonunda sözleşmesi biteceği için Dani de Wit’i çok cüzi bir bonservis bedeliyle kadrosuna katacak.

DEWIT4

Yönetimin 1 milyon Euro’ya kadrosuna katmayı planladığı Dani de Wit de, Şampiyonlar Ligi’ndeki performansı nedeniyle Galatasaray’da oynamaya can atıyor.

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK