Galatasaray'ın yıldızları arasındaki sorunlar devam ediyor. Hakim Ziyech ve Wilfried Zaha, Instagram hesaplarından Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'u takipten çıkardı. Bu olay, Ziyech ve Zaha'nın Galatasaray ile ilişkilerinde bir sorun olup olmadığı konusunda spekülasyonlara neden oldu. Ziyech ve Zaha'nın takipten çıkmaları, Arabistan'a mı transfer olacaklar sorusunu gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

AA-20231111-32816544-32816533-ATAKAS_HATAYSPOR_GALATASARAY (1)

ZAHA BEKLENİLENİ VEREMİYOR


Galatasaray'ın büyük uğraşlarla ve Fenerbahçe'ye transfer çalımı atarak transfer ettiği Wilfried Zaha geldiği günden beri beklentilerin altında kaldı. Maçlarda istenileni veremeyen Zaha mutsuz bir tablo çiziyor. 

ZAHA1 (1)

Wilfried Zaha istikrarsız performansıyla dikkatleri üzerine çekerken bir de son yaptığı Galatasaray'dan gideceğinin haberci oldu. Zaha, sosyal medya hesabından Okan Buruk'u takipten çıktı.

ARABİSTAN'DAN TEKLİFLER YAĞIYOR

JORGEJESUS1
Arabistan'ı reddererek Avrupa'yı seçen yıldız oyuncu bu durumdan rahatsız olmuş durumda. Jorge Jesus'un takımı Al Hilal, Wilfried Zaha için devrede. Al Hilal, Wilfried Zaha için Galatasaray'a 35 milyon euro (1.096.842.467,70 Türk Lirası) teklif vermeye hazırlanıyor. 

ziyech

SAKATLIKTAN KURTULAMAYAN ZİYECH


Galatasaray'ın yıldızı Hakim Ziyech  bir türlü sakatlıklardan kurtulamıyor. Düzenli istikrar sergileyemen oyuncu Okan Buruk ile arayı açmış durumda. Wilfried Zaha gibi Hakim Ziyech de Okan Buruk'u sosyal medya hesabından takibi bıraktı. Galatasaray'da işler hiç de iyi görünmüyor ve yakın zamanda ayrılık olacak iddiaları büyüyor.

AL NASSR TALİP OLDU

ALNASSR1-4
Galatasaray'ın 30 yaşındaki yıldızı Hakim Ziyech'e Arabistan ekibi Al Nassr talip oldu. Okan Buruk'la aralarının açık olduğu iddia edilen Ziyech takımda kalmak istemiyor. Al Nassr, Ziyech için Galatasaray'a 25 milyon euro (783.458.905,50 Türk Lirası) teklif edecek. Son kararı ise Okan Buruk ve yönetimi verecek.

Kaynak: ERAYCAN ERGİNBAŞ