Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, gündeme dair açıklamalarda bulundu. İç transferler hakkında konuşan Timur, "Abdülkerim Bardakcı ile yeni görüşmeye başlayacağız. Kerem Aktürkoğlu'nun maaşını adil bir duruma getirmek gerekiyor. Abdülkerim'in de böyle bir talebi yokken, biz yapıyoruz. Sacha Boey'in menajeri ile görüşüyoruz, önümüzdeki hafta yeniden gelecek. Fernando Muslera ile öyle bir şey gündeme gelmedi. Futbolla ilgili planları var. Sezon sonuna doğru bakacağız. Çocukları orada okuyor, burada yaşıyor. Nando, Galatasaray'ın önemli figürü. Ayrılacaksa, kolay bir süreç değil" dedi.

NELSSON UZATMAK İSTEMEDİ

Nelsson hakkında konuşan Timur; "Nelsson'la konuştuk. Şu anki fikri sözleşme uzatmamak yönünde. Ancak 2 sene daha sözleşmesi var. Her futbolcu forma giymek istiyor. Yedek kalmayı kabullenmemek güzel bir şey" diye konuştu. Erden Timur devamında; "Fenerbahçe çok iyi kadro kurdu. Beşiktaş'ın kadrosu iyiydi, eklemeler yaptılar. Tutarsa çok daha iyi olurlar. İki takımın Avrupa'da yarı final oynamasını hayal ediyorum. Bunların içinde Galatasaray olur veya olmaz. Belki bu sene, o sene." sözlerini sarf etti. 

Başkan Ali Koç’a vermiş!

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, geçen sezon açıklayacağını iddia ettiği konular hakkında konuştu. Timur, "Fenerbahçe geçen sene 70'e yakın açıklama yapmıştı. Biz 20 küsur. Beşiktaş 30 küsur açıklama yaptı. Çok itiraz edeceğimiz konu var. Onları yazılı şekilde bildiriyoruz. Netice ne oluyor? Bilgimiz yok. Hakem kararları, bağımsız hakemler tarafından incelensin. Bunun mutlaka yapılması gerekiyor. Bu sene için de yapılması gerekiyor. Teraziye gelmeyen hırsızdır. Bize göre biz çok daha fazla puan kaybına uğradık. Bu sene de öyle. Rakip takımın lehine kararlardan sonra bile sürekli konuşuluyor" dedi.

Erden Timur, "Lale Orta, VAR görüntüsünü Ali Koç’a gönderdi

 Kaydı var. 3 Şubat 2023. Riva'daki VAR odasına giriş çıkış kayıt altında tutuluyormuş. O dönemin MHK Başkanı Lale Orta, VAR odasına giriyor. Adana Demirspor-Fenerbahçe maçı için VAR odasına giriyor. Mert Hakan'ın iptal edilen bir golü vardı izleyenler hatırlar. Bazı hakem arkadaşlarını da bu görüntüyü gösteriyor. Onlara 'Ali Koç'a bunu gönderdim, o da ikna oldu!' diyor. Bunun başka maçlarda olmadığını nereden biliyoruz?" ifadelerini kullandı

Kaynak: Haber merkezi