Başakşehir'in ardından geçen sezon da Galatasaray'ı Trendyol Süper Lig'de şampiyon yapan Teknik Direktör Okan Buruk'un başarısı Avrupa'nın da dikkatini çekti.

OKANBURUK2

50 yaşındaki genç teknik direktör, 2001-04 arası Inter formasıyla ter döktüğü İtalya'ya gidiyor.

RUDIGARCIA

Geçen sezon Napoli'yi şampiyonluğa ulaştıran Luciano Spaletti'nin görevi bırakıp İtalya Milli Takımı'nın başına geçmesinin ardından koltuğa oturan Rudi Garcia'nın performansı memnun etmedi.

DELAURENTIIS

Napoli'nin çılgın sahibi Aurelio De Laurentiis, takımın ilk 10 haftada 12 puan kaybedip lider Inter'in 7 puan gerisine düşmesinin ardından adeta çılgına döndü. 

Aurelio De Laurentiis, top koşturduğu dönemde çok iyi İtalyanca öğrenen ve teknik adam olarak da kısa dönemde büyük başarılara imza atan Okan Buruk'la temasa geçti.

OKANBURUK3 (1)

Napoli'nin sahibinin "Hemen takımın başına geç" teklifine karşılık Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Şu anda hem ligde hem Şampiyonlar Ligi'nde iddialıyız. Bana güvenen takımımı, kulübümü ve taraftarımı yalnız bırakamam" dedi. 

okanburuk4 (1)

Okan Buruk, Aurelio De Laurentiis'in "O zaman sezon sonunda Napoli'nin başına geç" teklifine ise sıcak baktı.

OKANBURUKFATIHTERIM (1)

Okan Buruk, Napoli'nin başına geçmesi durumunda eski hocası Fatih Terim'in ardından İtalya Ligi Serie A'da teknik direktörlük yapan ikinci Türk olacak.
 

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK