İngiliz ekibi Manchester United, teknik direktör Erik ten Hag hakkındaki eleştirel haberleri nedeniyle bazı gazetecileri bugünkü basın toplantısına almadı. Özellikle Galatasaray karşısında kaybedilen puanlar nedeniyle Hollandalı teknik adamı yerden yere vuran Ada basınına savaş açan Erik ten Hag, olayı basın toplantısına sınır koyma noktasına kadar götürdü.

SONUN BAŞLANGICI MI?

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma şansını son maça ve daha kötüsü Alman devi Bayern Münih maçında alınması zorunlu puanlara kadar götürebilen, Premier Lig'de de liderin 9 puan gerisinde ve 7. sırada olan Manchester United'da basın teknik direktör Erik ten Hag'ı sürekli eleştiriyordu. Galatasaray maçındaki oyun sistemi, yaptığı transferler ve oynattığı futbolla başarısızlığın en büyük sorumlusu olarak Hollandalı gösteriliyordu. İngiliz basını, Sky Sports, Daily Mirror, ESPN ve MEN'in muhaberilerini basın toplantısına almayacak kadar ileri giden teknik adamın sonunun yaklaştığını iddia ediyor.

MAN2

BÜYÜK UTANÇ

Kendisini eleştiriyor diye Sky Sports, Daily Mirror, ESPN ve MEN muhaberlerini basın toplantısına sokmayan Erik ten Hag'ın bu hareketi İngiltere'de büyük bir tartışmayı da beraberinde getirdi. Sosyal medya adeta birbirine girdi. İşte bazı yorumlar:

-Futbolun ana vatanında futbolu konuşuyor diye gazetecilere sansür, şaka gibi.
-Basın özgürlüğü konusunda Kuzey Kore'ye döndük.
-Hollanda'da kaderini bu şekilde değiştirebilir belki ama biri ona Büyük Britanya'da olduğunu hatırlatmalı.
-Çin'de bile böyle bir sansür yok.
-Orta Doğu'ya döndük.
-Düne kadar kendisini sevmeyen bir avuç taraftar ve gazeteciydik, şimdi milyonlar olduk. Sağol Erik ten Hag.
-Biri şu adama koltuğunda kalmak için yapması gereken tek şeyin rakiplerini yenmek olduğunu anlatsın. Gazetecileri susturarak bi yere varamayacağını bilmeli.

Editör: Galip Öztürk