Galatasaray, Süper Lig'de fırtına gibi esti. Son maçında Samsunspor'u 4-2 mağlup eden Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde de A Grubu'nda ilk maçına Kopenhag karşısında çıkıyor. Manchester United, Bayern Münih ve Kopenhag ile mücadele edecek olan Galatasaray, evinde oynayacağı ilk karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor. Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak Galatasaray - Kopenhag maçının başlama saati ve uydudan veren şifresiz kanal bilgileri haberimizde bulunuyor. 

GALATASARAY - KOPENHAG MAÇI SAAT KAÇTA?

Galatasaray, A Grubu'ndaki ilk maçında 20 Eylül Çarşamba günü Ali Sami Yen Stadı'nda Kopenhag ile karşılaşacak. Galatasaray - Kopenhag maçının başlama saati ise 19.45. Mücadele hafta içi erken bir saatte oynanacak. Stadın etrafında büyük bir yoğunluk olması bekleniyor. Galatasaray taraftarının hafta içi erken bir saat olmasına rağmen stadı tamamen dolduracağı öğrenildi. Gruplardan çıkmak isteyen Galatasaray, kadrosunu yıldızlarla doldurdu. Hakim Ziyech, Tanguy Ndombele, Tete, Davinson Sanchez, Wilfried Zaha gibi isimleri kadrosuna katan Galatasaray, Kopenhag karşısında kazanarak, Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

GALATASARAY - KOPENHAG MAÇI UYDUDAN ŞİFRESİZ VEREN KANAL

Galatasaray - Kopenhag maçının şifresiz olarak uydu kanalından yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyordu.Şampiyonlar Ligi maçları Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformundan yayınlanıyor. Galatasaray - Kopenhag maçı da Exxen platformundan yayınlanacak. Azerbaycan kanalı CBC Sport ise bu mücadeleyi uydudan şifresiz olarak ekranlara getirecek. CBC Sport ayarlarınızı yaparak, bu mücadeleyi şifresiz olarak takip edebilirsiniz.

CBC SPORT ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR? İŞTE CEVABI TIKLAYIN

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSU

Galatasaray, grup maçları öncesinde UEFA'ya kadrosunu bildirdi. UEFA'ya listelerin bildirildiği son gün Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez transferlerini gerçekleştiren Galatasaray, bu isimleri de listeye eklemeyi başardı. İşte Galatasaray'ın kadrosu: 

Fernando Muslera, Günay Güvenç, Jankat Yılmaz, Angelino, Davinson Sanchez, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Tanguy Ndombele, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Mauro Icardi, Cedric Bakambu.

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ FİKSTÜRÜ

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki fikstürü belli oldu. Sarı kırmızılılar, açılışı Copenhagen ile yapacak. Kapanış maçında ise deplasmanda yine Copenhagen karşısına çıkacak. İşte Galatasaray'ın fikstürü:

İşte fikstür:

20 EYLÜL ÇARŞAMBA

Galatasaray - Copenhagen | 19.45

3 EKİM ÇARŞAMBA

Manchester United - Galatasaray | 22.00

24 EKİM ÇARŞAMBA

Galatasaray - Bayern Münih | 19.45

8 KASIM ÇARŞAMBA

Bayern Münih- Galatasaray | 22.00

29 KASIM ÇARŞAMBA

Galatasaray - Manchester United | 19.45

12 ARALIK ÇARŞAMBA

Copenhagen - Galatasaray | 22.00

Editör: Orhan Duman