Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda ülkemizi temsil edecek. Buraya kadar iki ön eleme turu ve play-off maçı oynayan Galatasaray, gruplara kalmayı başarmıştı. Kura çekiminde A Grubu'na düşen Galatasaray'ın rakipleri; Copenhagen(Kopenhag), Manchester United ve Bayern Münih oldu. Galatasaray, ilk maçında Kopenhag'ı evinde ağırlayacak. Peki Galatasaray - Kopenhag maçı ne zaman oynanacak? Bu sorunun cevabı belli oldu. İşte detaylar...

GALATASARAY - KOPENHAG MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray - Kopenhag maçı 20 Eylül Çarşamba günü İstanbul'da Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma saat 19.45'te başlayacak. Hafta içi nedeniyle erken bir saatte olan mücadeleye Galatasaray taraftarının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Bu sezon yaptığı yıldız transferlerle dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkmak istiyor. Sarı- kırmızılılar, UEFA'ya listelerin teslim edileceği son gün bile iki yıldızı kadrosuna katarak, bu iddiasını göstermiş oldu.

GALATASARAY - KOPENHAG MAÇI HANGİ KANALDA?

Bilindiği üzere Şampiyonlar Ligi'nin yayıncısı belli. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformu Şampiyonlar Ligi maçlarını şifreli olarak ekranlara getiriyor. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi yolculuğunu şifresiz olarak izlemek isteyenlerin şimdiden üye olmaları gerekmektedir. Galatasaray - Kopenhag maçı da Exxen'den yayınlanacak.

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSU BELLİ OLDU

Galatasaray, grup maçları öncesinde UEFA'ya kadrosunu bildirdi. UEFA'ya listelerin bildirildiği son gün Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez transferlerini gerçekleştiren Galatasaray, bu isimleri de listeye eklemeyi başardı. İşte Galatasaray'ın kadrosu: 

Fernando Muslera, Günay Güvenç, Jankat Yılmaz, Angelino, Davinson Sanchez, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Tanguy Ndombele, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Mauro Icardi, Cedric Bakambu.

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ FİKSTÜRÜ

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki fikstürü belli oldu. Sarı kırmızılılar, açılışı Copenhagen ile yapacak. Kapanış maçında ise deplasmanda yine Copenhagen karşısına çıkacak. İşte Galatasaray'ın fikstürü:

İşte fikstür:

UEFA'nın soruşturma başlattığı Merih Demiral'dan yeni paylaşım: Bakın ne dedi! UEFA'nın soruşturma başlattığı Merih Demiral'dan yeni paylaşım: Bakın ne dedi!

20 EYLÜL ÇARŞAMBA

Galatasaray - Copenhagen | 19.45

3 EKİM ÇARŞAMBA

Manchester United - Galatasaray | 22.00

24 EKİM ÇARŞAMBA

Galatasaray - Bayern Münih | 19.45

8 KASIM ÇARŞAMBA

Bayern Münih- Galatasaray | 22.00

29 KASIM ÇARŞAMBA

Galatasaray - Manchester United | 19.45

12 ARALIK ÇARŞAMBA

Copenhagen - Galatasaray | 22.00

Editör: Orhan Duman