..Ve beklenen oluyor. Real Madrid’in ocak ayında renklerine katmaya çalıştığı iddiası İtalyan ve İspanyol basını tarafından ortaya atılan Mauro İcardi’de flaş gelişmeler yaşanıyor. Arjantinli yıldızın temsilcisi Elio Letterio Pino, Real Madrid’le görüştüklerini itiraf etti. Madrid’de olduğunu söyleyen ve pazartesi günü Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ile görüşmek için İstanbul’a geleceğini açıklayan Pino, daha fazla detay veremeyeceğini ifade etti.

wandanaraıcardı

WANDA NARA KARAR VERECEK

Galatasaray’la güçlü bağları olan İcardi, İspanyol devinin ilgisi karşısında çok kararsız; ancak eşi Wanda Nara’nın etkisi transferde belirleyici olacak. Madrid’de yeni bir hayat kurmak için çok istekli olan Wanda’nın İcardi’yi ikna ettiği öğrenildi. Real Madrid’in İcardi’ye karşılık Galatasaray’a 15 milyon Euro teklif edeceği iddialara yansımıştı.

wanda_icardi

YÖNETİM SATMAYA SICAK BAKMIYOR AMA...

Galatasaray’a yakın bir kaynak ise, “Yönetimden öğrendiğime göre İcardi’nin satışına onay verilmiyor. İcardi, Galatasaray için çok önemli. Onun kaybı şampiyonluğun kaybedilmesine bile neden olabilir. Yönetimin 25 milyon Euro’dan aşağısını kabul etmeyeceği söyleniyor ama kimse bu kumarı göze alamaz. Ancak rakam 30-35 milyon Euro’lara hatta 40’lara çıkarsa ne olacağını kimse bilemez” dedi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medyadan, “İcardi’yi satan Galatasaray’ı ve şampiyonluğu satar” yorumları yapmıştı.

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK