Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında sahasında Bayern Münih'i konuk ediyor. Manchester United'ı deplasmanda 3-2 mağlup ederek, Avrupa'da yankı uyandıran temsilcimiz Galatasaray, sahasında karşılaşacağı Bayern Münih'i de devirerek Avrupa'yı bir kez daha sallamak istiyor. Galatasaray - Bayern Münih maçının başlama saati ve uydudan şifresiz veren kanalın bilgileri haberimizde yer alıyor. İşte detaylar.... 

BAYERN MÜNİH - GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA?

Galatasaray, A Grubu'ndaki üçüncü maçında 24 Ekim Salı günü Rams Park'ta Bayern Münih'i konuk edecek. İlk iki maçında 4 puan toplayan Galatasaray ile grubun 6 puanla lideri durumundaki Bayern Münih arasındaki mücadele saat 19.45'te başlayacak. Hafta içi ve erken bir saatte oynanacak olmasına rağmen sarı-kırmızılı taraftarların stadı tamamen doldurmaları bekleniyor.

BAYERN MÜNİH - GALATASARAY MAÇINI UYDUDAN ŞİFRESİZ VEREN KANAL

Şampiyonlar Ligi maçları Exxen platformundan yayınlanıyor. Ancak aynı zamanda Azerbaycan kanalları da Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz olarak ekranlara getiriyor. Galatasaray - Bayern Münih maçı da CBC Sport'un yayın akışında bulunuyor. Uydudan şifresiz olarak izleyebileceğiniz CBC Sport için ekstra para ödemenize gerek yok. 

GALATASARAY'IN GRUBUNDA PUAN DURUMU

Galatasaray, A Grubu ilk maçında Kopenhag'ı konuk etti. 2-0 geriye düştüğü mücadeleden 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Sarı-kırmızılıların gollerini Sacha Boey ve Tete son dakikalarda kaydetti. Grubun ikinci maçında ise Manchester United'ı deplasmanda 3-2 mağlup etti. Galatasaray'ın gollerini Wilfried Zaha, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi kaydetti. Manchester United'ın gollerini ise Rasmus Højlund attı.

Grubun diğer maçında ise Bayern Münih, Kopenhag'ı 2-1'le geçti. Bayern Münih'in gollerini Jamal Musiala ve Mathys Tel attı. Kopenhag'ın tek golünü ise Lukas Lerager kaydetti.

1. Bayern Münih - 6

2. Galatasaray - 4

3. Kopenhag - 1

4. Manchester United - 0

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSU

Galatasaray, grup maçları için UEFA'ya bildirdiği kadroda birbirinden önemli isimler bulunuyor. UEFA'ya listelerin bildirildiği son gün Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez transferlerini gerçekleştiren Galatasaray, bu isimleri de listeye eklemeyi başardı. İşte Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kadrosu: 

Fernando Muslera, Günay Güvenç, Jankat Yılmaz, Angelino, Davinson Sanchez, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Tanguy Ndombele, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Mauro Icardi, Cedric Bakambu.

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ FİKSTÜRÜ

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki fikstürü belli oldu. Galatasaray açılışı Kopenhag ile yaptı. Sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Kapanış maçında ise deplasmanda yine Kopenhag ile karşılaşacak. İşte Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu fikstürü:

İşte fikstür:

20 EYLÜL ÇARŞAMBA

Galatasaray - Copenhagen: 2-2

3 EKİM ÇARŞAMBA

Manchester United - Galatasaray: 2-3

24 EKİM ÇARŞAMBA

Galatasaray - Bayern Münih | 19.45

8 KASIM ÇARŞAMBA

Bayern Münih- Galatasaray | 22.00

29 KASIM ÇARŞAMBA

Cübbeli Ahmet'ten yaşlı kadınlara çirkin sözler: 'Onlar da koca peşinde!' Cübbeli Ahmet'ten yaşlı kadınlara çirkin sözler: 'Onlar da koca peşinde!'

Galatasaray - Manchester United | 19.45

12 ARALIK ÇARŞAMBA

Copenhagen - Galatasaray | 22.00

Editör: Orhan Duman