A Milli Kadın Voleybol Takımı, Fransa'nın başkenti Paris'teki Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finalde güçlü rakibi Çin’i 3-2 yenerek tarih yazdı. Filenin Sultanları'nın başarısı Türkiye'nin göğsünü kabartırken kimileri de eleştiriden geri durmadı. Furkan Bölükbaşı, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak 'Ebrar Karakurt isimli provokatör hariç Kadın Voleybol takımımızın muhteşem zaferini kutluyorum...' ifadelerine yer vermişti. Bölükbaşı bir kez daha gündem oldu. Yayın açan Furkan Bölükbaşı’nın tarayıcısında, 18+ video  izlediği görüldü.

G U29N Yo Ws A A B Asg

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

O anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Ebrar Karakurt, Bölükbaşı’nın paylaşımına “Arkadaşlar kim bu lavuk?” ifadeleriyle yanıt vermişti. Bölükbaşı da bu iafde için milli voleybolcuya dava açacağını duyurmuştu. 

AVUKAT YANIT VERDİ

Bu çıkışın ardından sosyal medyada 'Lavuk hakaret mi?' sorusu gündem oldu. Avukat Cemil Çiçek çok merak edilen bu soruyu yanıtladı ve 'Yargıtay 4. Ceza Dairesi'nin 2022/8676 numaralı kararına göre 'LAVUK' demek hakaret değildir. İstediğiniz kişiye gönül rahatlığıyla 'LAVUK' diyebilirsiniz.' dedi. 

Kaynak: DEMET SAROVA