Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’ye transfer olan ve üst düzey performansıyla Süper Lig’e damga vurmayı başaran Fred’in takımdan ayrılığı gündemdeydi. Brezilyalı orta saha, geleceği hakkında herkesi ters köşeye yatıracak bir karar aldı.

FRED TAKIMDA KALMAYA KARAR VERDİ

Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Fred’in adı bir süredir Suudi Arabistan ve Premier Lig ekipleriyle anılıyordu. Sarı-lacivertlilerde yeniden kendini bulmasının ardından yeniden dev kulüplerin radarına giren 31 yaşındaki oyuncu transferini bitirdi. Alınan bilgilere göre; Fred, Fenerbahçe’de olmaktan son derece mutlu ve takımdan ayrılmama kararı alarak bir başka kulübe transferini de bitirmiş oldu.

BU SEZONA DA İYİ BAŞLADI

Kanarya’ya transfer olduğu günden bu yana performansını yukarı çekerek devam eden yıldız orta saha oyuncusu, yeni sezona da muhteşem bir başlangıç yaptı. Bu sezon henüz 3 maça çıkan Fred, bu mücadelelerde 3 gol ve 1 asist üretmeyi başardı. Fenerbahçe’nin Süper Lig’in 3’üncü haftasında Çaykur Rizespor’u deplasmanda 5-0 ‘la geçtiği mücadelede 3 gol atan atan deneyimli oyuncu maça damga vurmayı başarmıştı.

38 MAÇA ÇIKTI

Fenerbahçe’de 2’nci sezonunu geçiren 1.69 boyundaki oyuncu, şu ana kadar çubuklu forma ile tüm kulvarlarda 38 resmi maça çıktı. Fred bu sürede 6 gol ve 9 asist ile takımına skor katkısı vermeyi başardı.

Editör: Bedirhan Altundağ