Azerbaycan'ın Karabağ'da gerçekleştirdiği anti-terör operasyonuyla bölge yeniden Azerbaycan'ın kontrolüne geçti. Bölgeden yaşan binlerce Ermeni, kendi istekleri doğrultusunda Ermenistan'a göç etmeye başladı. Ancak Azerbaycan'ın kendi topraklarında hakimiyet kurması bazı politikacıları fazlasıyla rahatsız etti. Fransa Dışişleri Bakanı Catherine Colonna da onlardan biri oldu.

Ermenistan, bu kez Hapı yuttu! Ermenistan, bu kez Hapı yuttu!

Ermenistan'ın başkenti Erivan'a ziyarete giden Fransa Dışişleri Bakanı Colonna, Ağrı Dağı'nın fotoğrafını paylaşarak, “Ermenistan’a ilk ziyaretimden 5 ay sonra geri döndüm. Dostluk, destek ve dayanışma.” ifadelerini kullandı. Bakanın bu paylaşımını Ermeniler desteklerken, Türk kullanıcılar Ağrı Dağı'nı Ermenistan toprağıymış gibi paylaştığı gerekçesiyle Fransız bakana büyük tepki gösterdi. Kullanıcılar, "Neden Türkiye'nin fotoğrafını paylaşıyorsun?, "Fransa olarak tek yapabileceğiniz şey bu" şeklinde yorumlar yaptı.

14 yaşındaki çocuk silahla dehşet saçtı! Korkunç görüntüler... 14 yaşındaki çocuk silahla dehşet saçtı! Korkunç görüntüler...

Fransız bakanın o paylaşımı:

Kaynak: ELİF KIZILÇAY