Bir süredir Dilan Polat soruşturmasıyla ilgili yorumlarda bulunan avukat Feyza Altun, bu kez oklarını farklı bir fenomene çevirdi. Ünlü fenomen Özlem Altınok Öz ve eşi Tayyar Öz, Dilan Polat'ı taklit ettiği iddialarıyla gündemde yer alırken, Feyza Altun, bu çift hakkında da sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaparak "Bu ikisine de göz atmalıyız arkadaşlar" diyerek dikkat çekti. Özlem Altınok Öz, 2.5 milyon takipçisiyle Instagram'da özellikle ailesiyle yaptığı paylaşımlarıyla tanınıyor.

Merve Taşkın'ın avukatı Feyza Altun, uzun bir süredir Dilan Polat soruşturması hakkında yorumlar yaparken, bu sefer dikkatini farklı bir fenomene çevirdi.Günümüzün öne çıkan isimlerinden biri olan ve Dilan Polat'ı taklit ettiği iddia edilen fenomen Özlem Altınok Öz ve eşi Tayyar Öz, sosyal medyada büyük bir dikkat çekiyor. Özlem Altınok Öz, 2.5 milyon takipçisiyle Instagram'da ailesiyle yaptığı paylaşımlarla öne çıkıyor.


Feyza Altun, bu sefer de bu çiftle ilgili paylaşımlar yaparak, "Bu iki kişiye de dikkat etmemiz gerekiyor arkadaşlar" diyerek, sosyal medya fenomeni Özlem Altınok Öz ve doktor eşi Tayyar Öz'ü gündeme taşıdı.

Ekran Alıntısı

"HAVUZLU VİLLALARDA YAŞIYOR...

" Feyza Altun öncelikle, "Bu Tayyargiller sürekli sağlık beyanında bulunuyor. Adam ortopedistmiş ama gece gündüz krem ve içinde bal olan bir ürünü 1 yaş altındaki çocuklara öneriyor. Daha önce sağlık beyanından 340 bin TL ceza yemişler" şeklinde iddialarda bulundu. Altun, paylaşımlarının devamında "Ucuz kremler ve bebekler için önerilen macunlar satarak lüks villalarda yaşıyorlar, Range Rover gibi lüks araçları kullanıyorlar..." ifadelerini kullandı.

12

Kaynak: haber merkezi