Celina Lock, yüzüğünün fotoğrafını paylaşarak "Evet" dedi ve Portekizce olarak "Seni seviyorum Ronaldo" notunu düşürdü.

Brezilyalı çift, düğünlerini İspanya'nın Ibiza Adası'nda gerçekleştirdi.

Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en iyi golcülerinden biri olarak kabul edilen 47 yaşındaki Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldo Nazario, 8 yıldır birlikte olduğu model sevgilisi Celina Locks'a ocak ayında evlenme teklifi etmişti. Bu nikah töreninden paylaşılan görüntüler, Ronaldo'nun daha önce Maria Beatriz Antony, emekli manken Daniella Cicarelli ve emekli futbolcu Milene Domingues ile evlilikler yaşadığını hatırlatıyor.

Acun Ilıcalı'nın serveti İngilizler'in çenesini yordu! Acun'un kaç yüz milyon doları var? Acun Ilıcalı'nın serveti İngilizler'in çenesini yordu! Acun'un kaç yüz milyon doları var?

İSO açıkladı! Türkiye’nin en büyüğü değişti mi? İSO açıkladı! Türkiye’nin en büyüğü değişti mi?

RONALDO NAZARİO KİMDİR?


Ronaldo Luís Nazário de Lima, 18 Eylül 1976'de doğdu ve futbol kariyeri boyunca tüm zamanların en büyük futbolcularından biri olarak kabul edildi. Kariyeri boyunca birçok bireysel ödül kazandı, bunlar arasında üç FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu ödülü ve iki Ballon d'Or ödülü bulunuyor. Ayrıca, Brezilya milli futbol takımıyla iki FIFA Dünya Kupası zaferi yaşadı. Ronaldo, kariyeri boyunca Barcelona, Inter Milan, Real Madrid ve Milan gibi büyük kulüplerde oynadı ve futbol dünyasında unutulmaz bir iz bıraktı.

Kaynak: haber merkezi