Sosyal medya fenomeni, sevgilisiyle yaşadığı tartışmanın ardından çektiği videoda, "Gerçekten şu an başıma gelen.



Şöyle giyindiğim için arkadaşımın yanından arabayla zorla alındım ve şu an eve götürülüyorum." şeklinde konuştu.

Hadise, adının hakkını verdi! Bu klip olay olur! Hadise, adının hakkını verdi! Bu klip olay olur!



Sevgilisinin, "Sen niye böyle çıktın ki dışarı?" sorusuna ise "Ne var üstümde? Genç kızların hepsi böyle giyiniyor, ne var üstümde?" şeklinde cevap verdi. Sevgilisinin "İşte, hiçbir şey yok." şeklindeki cevabı, sosyal medyada tartışma yarattı.

Sizi nasıl bir gün bekliyor? İşte günün burç yorumları Sizi nasıl bir gün bekliyor? İşte günün burç yorumları

Mika Raun Kimdir?

Mika Can Raun, 9 Temmuz 2001'de Büyükada, İstanbul'da doğmuş bir sosyal medya fenomeni ve YouTuber'dır. Mika, annesinin Şanlıurfa'dan İstanbul'a geldiği ve babasının Büyükada kökenli olduğu bir ailede büyümüştür. Üç kardeşin en küçüğüdür ve lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Senaryo Yazarlığı ve Film Tasarımı bölümünde sürdürmektedir.

Mika Raun, özellikle TikTok platformunda paylaştığı videolarıyla büyük bir takipçi kitlesi edinmiştir. "Z Kuşağının Tillahı" olarak kendisine hitap eden Mika, şiir yazdığını ve şair olarak tanımlandığını belirtmektedir. YouTube kanalı "Mika Raun" 113 bin aboneye sahiptir ve Instagram'da 1.2 milyon takipçisi bulunmaktadır. Ayrıca TikTok üzerindeki canlı yayınları ve paylaşımlarıyla da geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilmektedir.

Tüyosu olan kazanır! Günün at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! Günün at yarışı tahminleri

Mika Raun'un Gerçek Adı Nedir?

Mika Raun'un gerçek adı Mikail Can Kurnaz'dır. Sosyal medya fenomenleri genellikle takma isimler veya ekran adları kullanırken, Mika Raun'un gerçek kimliği halka açık bir şekilde bilinmektedir.

SON DAKİKA! BES’te ödeme dönemi başladı SON DAKİKA! BES’te ödeme dönemi başladı

Bursa Bülbülü'nün yıldızı Ata Demirer'i hiç böyle görmediniz! Bursa Bülbülü'nün yıldızı Ata Demirer'i hiç böyle görmediniz!

Kaynak: haber merkezi