Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde Perşembe günü Ludogorets ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler, bu sefer farklı bir kadoyla sahaya çıkmayı planlıyor. Teknik direktör İsmail Kartal, bu maçta as oyuncularıı dinlendirerek daha az forma şansı bulan oyuncularını sahaya sürecek. Sarı lacivertli takımın UEFA’ya bildirdiği 23 kişilik listede 4 futbolcu sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak. O isimler Serdar Aziz, Joshua King, Mert Hakan Yandaş ve Hırvat kaleci Livakovic.

ASLAR DİNLENECEK
Tecrübeli teknik adam, Ludogorets maçında Livakovic, İsmail Yüksek, Fred, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic ve Dzeko gibi isimleri dinlendirerek onların yerine İrfan Can Eğribayat, Oosterwolde, Crespo, Miha Zajc, Cengiz Ünder, Kent ve Batshuayi gibi isimlere forma verecek.

STOPERE YENİ FORMÜL

Fenerbahçe'de stoperde Becao-Djiku ikilisinin alternatif bulunmuyor. Serdar Aziz'in sakatlığı, Samet Akaydın'ın ise UEFA listesinde yer almaması nedeniyle İsmail Kartal bu bölgeye başka bir formül buldu. Kartal, Oosterwolde’yi stoperin alternatifi olarak düşünüyor. Oosterwolde, UEFA Konferans Ligi play offunda Twente ile oynanan ilk maçta olduğu gibi yine stoper hattında görev alabilir. 

4 İSİM LİSTEDE YER ALMIYOR

Sarı lacivertli takımda Samet Akaydın, Mert Müldür, Bartuğ Elmaz ve Emre Mor UEFA'ya bildirilen listede yer almıyor.

Kaynak: Eray Can Erginbaş