Fenerbahçe’de yabancı kontenjan sınırı doldu. Gözler gidecek oyunculara çevrilmişti. Bu isimler uzun süre sakatlıklarla boğuşan Luan Peres ve Lincoln…

Sarı lacivertli ekip bu iki ismin sözleşmesini sezon sonuna kadar dondurmuştu. Brezilyalı oyuncu Lincoln çapraz bağ ameliyatı olmuş ve şu an topla birlikte çalışmalara başladı. Kasım ayında ise takıma döneceği ve takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öne sürüldü.

Ancak 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun takıma dönmesinin mümkün olmadığı bildirildi. Bonservisi Fenerbahçe’de olan oyuncunun iyi teklifler gelmesi halinde ya kiralanacağı ya da bonservisiyle birlikte satılacağı düşünülüyor.

Dizinden çapraz bağ ameliyatı olan Luan Peres ise bu sezonu boş geçiyor ve takıma katılması beklenmiyor. Fenerbahçe yönetimi tecrübeli stoperin sözleşmesini sezon sonuna kadar donduracağını belirtti. Luan Peres UEFA Konferans Ligi’nde 3 maçta oynadı ve toplamda 270 dakika süre aldı. Luan Peres’in Fenerbahçe’de olan sözleşmesi ise 2025 yılına kadar devam etmektedir..

Kaynak: Eray Can Erginbaş