Fenerbahçe'nin yer aldığı Konferans Ligi'nde ilk hafta maçları oynandı. H Grubu'nda ülkemizi temsil eden Fenerbahçe'nin rakipleri Nordsjaelland, Spartak Trnava ve Ludogorets'in ilk hafta sonunda elde ettikleri puanlar belli oldu. İlk hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Nordsjaelland ile karşılaşırken, Spartak Trnava ile Ludogorets karşı karşıya geldi. Nordsjaelland ile evinde oynadığı mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, ikinci maçlar öncesinde moral yakaladı. İşte Fenerbahçe'nin H Grubu'ndaki puanı ve fikstürü...

FENERBAHÇE'NİN H GRUBU PUAN DURUMU

Fenerbahçe, Nordsjaelland'ı 3-1 mağlup etti. Grubun diğer maçında Ludogorets, Spartak Trnava'yı 4-0 mağlup etti. Fenerbahçe'nin mücadele ettiği Konferans Ligi H Grubu'nda ilk maçlar sonunda puan durumu şu şekilde oluştu:

1- Ludogorets : 3

2- Fenerbahçe : 3

3- Nordsjaelland: 0

4- Spartak Trnava: 0

FENERBAHÇE'NİN FİKSTÜRÜ

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi H Grubu'ndaki fikstürü belli oldu. Sarı lacivertliler, açılışı Nordsjaelland ile yaptı. Kapanış maçında ise evinde Spartak Trnava karşısına çıkacak. İşte Fenerbahçe'nin kalan maçları ve fikstürü:

21 Eylül Perşembe
Fenerbahçe- Nordsjaelland : 3-1

5 Ekim Perşembe
Spartak Trnava-Fenerbahçe/22:00

26 Ekim Perşembe
Fenerbahçe- Ludogorets/19.45

9 Kasım Perşembe
Ludogorets-Fenerbahçe/23.00

30 Kasım Perşembe
Nordsjaelland-Fenerbahçe/23:00

14 Aralık Perşembe
Fenerbahçe- Spartak Trnava/20.45

FENERBAHÇE'NİN KONFERANS LİGİ KADROSU

Fenerbahçe, grup maçları öncesinde UEFA'ya kadrosunu bildirdi. Fenerbahçe'de 6 numara transferi gerçekleşmediği için UEFA listesine eklenemedi.

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Serdar Aziz, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Fred, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Joshua King, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Umut Nayir, Michy Batshuayi, Edin Dzeko.

FENERBAHÇE DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe, bu sezon 11 resmi mücadeleye çıktı. UEFA Konferans Ligi'nde 2. ön eleme, 3. ön eleme ve play-off maçları oynayan Fenerbahçe, Süper Lig'de ise 5 kez sahne aldı. Sarı-lacivertliler, bu 11 mücadeleden galibiyetle ayrılmasını bildi. Bu maçlarda rakip filelere 33 gol gönderen Fenerbahçe, kalesinde ise sadece 7 gol gördü. Fenerbahçe, son olarak ligde Alanyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti.

Editör: Orhan Duman