Suudi Arabistan ekibi Al Qadsiah fiyat artırdı ve Faslı golcü En-Nesyri, Suudi Arabistan ekibinin teklifini kabul etti. Al Qadsiah Sevilla ile de bonservis konusunda anlaştı. 

F.Bahçe de alternatif isimlere yöneldi. Sarı lacivertliler Everton’un Portekizli forveti Beto için harekete geçti. Everton Beto’yu bonservis bedeliyle satmayı planlıyor ve 35 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Sarı lacivertliler ise Beto’yu kiralık olarak kadroya katmak istiyor, Everton kiralama seçeceğine sıcak bakmıyor. Fenerbahçe, Everton ile görüşmelerini sürdürüyor. Sportif direktör Mario Branco Beto ve temsilcisiyle de bir görüşme gerçekleştirdi. Portekizli forvet Beto, Vitor Pereira döneminde de gündeme gelmiş, ancak transferi gerçekleşmemişti. 

Umut Nayir ve Melih Bostan transferi için 500 bin euro bonservis ücreti ödeyeceğiz Umut Nayir ve Melih Bostan transferi için 500 bin euro bonservis ücreti ödeyeceğiz

DZEKO ALTERNATİFSİZ KALDI

Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren F.Bahçe transfer listesinde yer olan oyuncularla yaptığı görüşmede sonuç alamadı. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda 23 Temmuz tarihinde Lugano ile karşılaşacak, ancak forvet transferi Lugano maçına yetişmeyecek. Teknik heyetin takviye istediği öncelikli bölge olan forvet mevkine Lugano maçına 11 gün kalmasına rağmen transfer yapılamadı. Belçikalı golcü Batshuayi’yi ezeli rakibi G.Saray’a kaptıran, sözleşmesi biten Serdar Dursun ile yollarını ayıran F.Bahçe’de forvet hattında Edin Dzeko ile Umut Nayir bulunuyor. 38 yaşındaki golcü Edin Dzeko’nun Lugano maçı öncesi kadroda alternatifi bulunmuyor. Bu da teknik heyeti Lugano maçı öncesi düşündürüyor.  

Kaynak: YEŞİM MÜNEVVEROĞLU