Djiku, geçen seneden birbirini iyi tanıyan kaliteli bir takıma sahip olduklarını vurgulayarak, “Kamp çalışmalarımızın iyi gidiyor. Biz de seviyemizi, ritmimizi yükseltiyoruz. Geçen seneden iyi ve kaliteli bir takımımız vardı. 

Birçok oyuncu da bu sene devam ediyor. Dolayısıyla birbirimizi iyi tanıdığımızı düşünüyorum. Bu hazırlık sürecinde hocamızı tanıyoruz. Onun taktiğini, oyun felsefesini anlamaya özen gösteriyoruz. Tabii ki de onun söylediği şeyleri oturtmaya çalışıyoruz. Öyle zannediyorum ki gelecek bizim açımızdan iyi olacaktır” dedi.

MOURINHO EFSANESİ

Yusuf Dikeç'e Elon Musk yorum yaptı: Dünyanın gündeminde Yusuf Dikeç'e Elon Musk yorum yaptı: Dünyanın gündeminde

Teknik direktör Jose Mourinho’nun bir futbol efsanesi olduğunu söyleyen Djiku, “Kendisi çok büyük bir teknik adam, çok büyük bir taktisyen ve kariyeri boyunca kazanmadığı kupa yok. Her şeyi kazandı. Kendisi bir futbol efsanesi. Onunla çalışıyor olmak, onun tecrübesinden faydalanmak bizleri çok mutlu ediyor. Elbette şampiyonluk yolunda, kupalar kazanma konusunda bizlere fazlasıyla yardımcı olacak bir teknik adam” dedi.  
Şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Ganalı stoper, ‘’Geçen sene hedefimiz ligde kupalar kazanmak, şampiyonluğu kazanmamızdı ancak iyi bir sezon geçirmemize rağmen sizlerde iyi biliyorsunuz 99 puan toplamamamıza rağmen maalesef şampiyonluğu elde edemedik. Ama bu yıl kimsenin şüphesi olmasın, şampiyonluğu elde etmek için her şeyimizi ortaya koyacağız” dedi.

Takımla ilgili de konuşan Djiku, “Takım içerisinde ruhuyla, büyük bir azimle oynayan çok sayıda oyuncu var. Zaten bir takımda bana göre olan en önemli şey birlik ve beraberliktir. Birlikte oynamak, birbirinin açığını kapatabilmek bunlar çok önemli noktalar, bunun da bizde olduğunu düşünüyorum. Geçen sene olduğu gibi bu sezonda ruhumuzu daha ileriye taşıyarak göstermemiz gerekiyor. Ve hiç şüphe yok ki hocamızın da bizlere vereceği tavsiye, talimat ve tecrübeleriyle bizlere fazlasıyla yardımcı olacaktır. Tüm bu saydığım unsurlarla beraber güzel bir sezon geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak istediklerini kaydeden Djiku, “Herkesin ortak hedefi Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak. Çünkü oynayacağımız üç tur var ve ilk turda Lugano’ya karşı oynayacağız. 
O maça kadar hazır olacağız. Bu maçla birlikte sezona galibiyetle başlamak istiyoruz” dedi.  

Kaynak: HÜSEYİN YAVUZ HARANİ