Süper Lig'de şampiyonluk hedefini önüne koyan Fenerbahçe'de yapılan transferler bu hedefi doğrular nitelikteydi. Takımın önemli oyuncularından hiçbiri ile yollarını ayırmayan Kanarya'da tek belirsizlik sol bek Ferdi Kadıoğlu'nun durumuydu. Takımdan ayrılması beklenen milli oyuncu, yönetimle gerilim yaşadı.

FERDİ KADIOĞLU "BIRAKIN GİDEYİM" DEDİ

A Milli Takım ile EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda sergilediği performansla bir kez daha dev kulüplerin radarına giren Ferdi Kadıoğlu için transferde yönetim ve teknik direktör Jose Mourinho'dan izin çıkmadı. Takımdan ayrılmasına izin verilmeyen yıldız oyuncu, Fenerbahçe yönetimine gitmek istediğini ve kendisine ayrılık için verilen sözü hatırlattı. Bu gelişmenin ardından 25 yaşındaki oyuncu için verilecek karara gözler çevrildi.

ALİ KOÇ AYRILACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Geçtiğimiz sezon devam ederken bir televizyon kanalına konuk olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ferdi Kadıoğlu'nun geleceği için dikkat çeken bir açıklama yapmıştı. Koç yaptığı açıklamada, Ferdi'nin çok güzel geliştiğini ancak kendi düşüncesinin milli oyuncunun yeni sezonda başka bir takımda forma giymesi yönünde olduğunu belirtmişti.

BAYERN İLE ANILIYOR

Avrupa'nın birçok dev kulübüyle adı anılan Ferdi Kadıoğlu için son zamanlarda en yoğun ilginin Alman devi Bayern Münih tarafından gösterildiği gündemde yer alıyor. Hatta bazı kaynaklar, Bavyera ekibinin bu transfer için 35 ile 40 milyon euro arasında bir bonservis bedeli ödemeye razı olduğunu iddia etmişti.

Editör: Bedirhan Altundağ