Fenerbahçe'de mukavelesi sezon sonunda bitecek isimlerden biri de Dusan Tadic. 35 yaşındaki Sırp yıldız, 30 Haziran itibarıyla serbest kalacak. Fotospor'da yer alan habere göre; Yönetimde ise konuyla ilgili görüş ayrılıkları yaşandığı öğrenildi. Bazıları oyuncuyla 1 yıl daha devam edilmesini istiyor.

DUSAN TADIC'İN KADERİ ŞAMPİYONLUĞA BAĞLI

Diğerleri ise hem futbolcunun yaşı hem de yüksek ücreti sebebiyle yolların ayrılması gerektiğini savunuyor. Tadic'in geleceği biraz da şampiyonluğa bağlı olacak. Eğer Fenerbahçe bu sezon mutlu sona ulaşırsa, tecrübeli isimle 1 sezon daha devam edilmesi bekleniyor.

ALİ KOÇ DA BEKLEMEKTEN YANA

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da  Dusan Tadic konusunda beklemekten yana. Diğer sözleşmesi biten oyuncular gibi Sırp yıldızın da durumunu sezon sonu görüşmek üzere beklenmesini istiyor. Eğer takım şampiyon olursa sezon sonunda teknik direktör Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda karar verilmesini öneriyor. Şampiyon olunamaması durumunda kesinlikle devam edilmemesinden yana.

MENAJERİ İSTANBUL'A GELMEK İSTİYOR

Bu arada Dusan Tadic’in menajeri Milos Mladenovic’in kulübe mesaj yolladığı ve oyuncusunun durumunu görüşmek üzere toplantı talep ettiği belirtiliyor. Ancak sarı-lacivertli yönetim İstanbul'a bunun için gelmemesini, kendisine haber verileceği bilgisini vererek görüşme talebini reddettiği belirtiliyor.

Kaynak: Haber Merkezi