Eski Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor teknik direktörü Christoph Daum vefat etti. Alman futbolunun efsane figürlerinden biri olan 70 yaşındaki Daum, uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. 

66Ca7Df6Eb782Cdfa6B7D917

ÜMİT ÖZAT DUYURDU

Acı haberi eski Fenerbahçeli futbolcu Ümit Özat, sosyal medya hesabından duyurdu. Özat, Daum’un vefatıyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Hocam Daum’un biraz önce vefat haberini aldım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bana kattıkların için teşekkür ederim, ruhun şad olsun ışıklar içinde uyu" ifadelerini kullandı.

TAZİYE MESAJI PAYLAŞILDI

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Eski Teknik Direktörümüz Christoph Daum'un vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Daum Ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Beşiktaş'tan paylaşılan taziye mesajında ise "Eski Teknik Direktörümüz Christoph Daum'un vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Daum ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

66Ca7D35Eb782Cdfa6B7D914

CHRİSTOPH DAUM KİMDİR?

Christoph Daum 24 Ekim 1953 yılında Oelsnitz, Erzgeb, Doğu Almanya'da dünyaya geldi.

Tam adı Christoph Paul Daum'dur.vChristoph Daum, Türkiye'de yıllarca görev yapıp Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi şampiyon yapmıştır. Daum ülkemizde en son Bursaspor'u çalıştırmıştır.

Kaynak: DEMET SAROVA