Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki Nijeryalı sağ beki Osayi-Samuel'in mukavelesi 30 Haziran 2025 tarihinde tamamlanacak. Yıldız futbolcuyla yeni sözleşme için görüşmeler başladı. 

BRIGHT OSAYI-SAMUEL İÇİN GALATASARAY İDDİALARI

Samuel'in yüksek bir maaş talep ettiği ancak yönetimin bu parayı vermek istemediği konuşuluyor. Eğer anlaşamazlarsa, Nijeryalı futbolcu sezonun ardından bedelsiz şekilde istediği yere gidebilecek. Bundan bir süre önce Galatasaray'ın oyuncuyla ilgilendiği iddia edilmişti.

OCAK'TAN SONRA KARAR VERİLECEK

Gelen bilgilere göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Osayi-Samuel ile ilgili son kararı devre arasından sonra verecek. Takımın şampiyonluk yarışında son durumuna bakılacak. Ayrıca teknik direktör Jose Mourinho'nun raporu değerlendirilecek. Başkan, 26 yaşındaki Nijeryalı oyuncunun sarı-lacivertli kulüpte kalmak istemesi halinde sabırlı olmasını, takımı şampiyon yapmak için çok çalışmasını önerdi. Böyle olması durumunda kendisini mutlu edecek mukaveleyi önlerine koyacaklarının garantisini verdi.

ALİ KOÇ "GALATASARAY" TEHDİDİNİ CİDDİYE ALMADI 

Başkan Ali Koç, Osayi-Samuel'in Galatasaray iddialarına da resti çekti. Gitmek isteyen herkese kapılarının açık olduğunu söyledi. Kendilerini Galatasaray ya da başka bir kulüple tehdit eden oyuncularını özellikle göndereceklerini belirtti.  Michy Batshuayi'nin yedek kulübesine hapsolduğunu iddia eden Başkan, gidenlerin son durumunu da göz önüne almalarını tavsiye etti.

Editör: Bedirhan Altundağ