Fenerbahçe gösterdiği performansla Avrupa ekiplerinin takibinde olan Szymanski’nin sözleşmesini yüksek bir serbest kalma maddesi içerecek şekilde yeniden görüşmek istiyor. Sarı lacivertli yönetim önümüzdeki günlerde Szymanski ve temsilcisiyle bu konuda masaya oturacak. 

SZYMANSKI6 (1)

Sarı lacivertliler Napoli ve Fiorentina’nın gözlemcilerinin düzenli takip ettiği, Liverpool'un da göz hapsinde olan Szymanski’nin sözleşmesine yüksek bir serbest kalma maddesi koyarak, Polonyalı orta sahayı isteyen kulüplerle yapacağı görüşmelerde elini güçlü tutmak istiyor. 

szymanski2


Szymanski için Avrupa kulüplerinden devre arasında teklif gelme ihtimali yüksek, ancak F.Bahçe yönetimi bu sezon şampiyonluk hedefi doğrultusunda Szymanski’yi kadrosunda tutmaya kararlı ve devre arasında kesinlikle bırakmayı düşünmüyor. Polonya basınında yer alan haberlerde Szymanski’nin F.Bahçe’de mutlu olduğu ve sezon sonuna kadar Fenerbahçe’de kalacağı belirtildi, ancak sezon sonunda F.Bahçe’nin reddemeyeceği bir bonservis bedeliyle Avrupa’ya transfer olma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. 

szymanskı

Szymanski de Fenerbahçe’yi Avrupa’ya açılan bir pencere olarak görüyor ve F.Bahçe’de sezon sonunda şampiyonluğa ulaşıp, Avrupa Kupalarında da başarılar elde ederek Avrupa’nın 5 büyük liginde bir takıma transfer olmayı hedefliyor.

Kaynak: ERAYCAN ERGİNBAŞ