FB, UEFA Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil eden iki takımımızdan biri. Kura çekimi sonrasında H Grubu'nda Nordsjaelland, Spartak Trnava ve Ludogorets ile mücadele verecek olan temsilcimiz Fenerbahçe, Avrupa'da yeniden sahne alıyor. 2 ön eleme turu ve play off sonrasında gruplarda ilk maçında Nordsjaelland ile karşılaşacak olan sarı lacivertliler, sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. FB - Nordsjaelland maçı saat kaçta, hangi kanalda, uydudan veren şifresiz kanal var mı? İşte bu soruların cevapları haberimizde...

FENERBAHÇE - NORDSJAELLAND MAÇI SAAT KAÇTA?

21 Eylül Perşembe günü Şükrü Saracoğlu Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan Fenerbahçe - Nordsjaelland maçı saat 19.45'te başlayacak. İstanbul'da hafta içi trafiğin durumu malum. Bu nedenle oldukça erken bir saatte oynanacak Fenerbahçe - Nordsjaelland maçı öncesinde taraftarların ilgisi merak ediliyor. Ancak sarı lacivertli taraftarların Şükrü Saracoğlu Ülker Stadyumu'nu hınca hınç doldurması bekleniyor.

FENERBAHÇE - NORDSJAELLAND MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANAL

Fenerbahçe'nin gruplara kalana kadar maçları farklı kanallarda yayınlandı. S Sport Plus, gibi platformlarda maçları yayınlanan Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi gruplarındaki tüm maçları Exxen platformundan ekranlara gelecek. UEFA Konferans Ligi'nin yayıncısı olan Exxen, Fenerbahçe'nin maçlarını şifreli olarak ekranlara getirecek. Fenerbahçe'nin mücadelesini şifresiz izlemek istiyorsanız, Exxen üyeliğinizi şimdiden almanız iyi olacaktır.

FENERBAHÇE'NİN UEFA KONFERANS LİGİ KADROSU BELLİ OLDU

Fenerbahçe, grup maçları öncesinde UEFA'ya kadrosunu bildirdi. Fenerbahçe'de 6 numara transferi gerçekleşmediği için UEFA listesine eklenemedi.

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Serdar Aziz, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Fred, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Joshua King, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Umut Nayir, Michy Batshuayi, Edin Dzeko.

FENERBAHÇE'NİN UEFA KONFERANS LİGİ FİKSTÜRÜ

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi H Grubu'ndaki fikstürü belli oldu. Sarı lacivertliler, açılışı Nordsjaelland ile yapacak. Kapanış maçında ise yine evinde Spartak Trnava karşısına çıkacak. İşte Fenerbahçe'nin fikstürü:

21 Eylül Perşembe
Fenerbahçe- Nordsjaelland/19:45

5 Ekim Perşembe
Spartak Trnava-Fenerbahçe/22:00

26 Ekim Perşembe
Fenerbahçe- Ludogorets/19.45

9 Kasım Perşembe
Ludogorets-Fenerbahçe/23.00

30 Kasım Perşembe
Nordsjaelland-Fenerbahçe/23:00

14 Aralık Perşembe
Fenerbahçe- Spartak Trnava/20.45

Editör: Orhan Duman