Ünlü piyanist ve müzisyen Fazıl Say, sosyal medya platformu Instagram üzerinden Milli Takım’ın yıldız futbolcusu Merih Demiral’ın EURO 2024'te Avusturya'ya karşı attığı ikinci golden sonra yaptığı ‘Bozkurt’ işareti üzerine yaşanan tartışmalara dair görüşlerini paylaştı. Say, UEFA’nın bu konudaki tavrını ve kararını eleştirdiği paylaşımında, Merih Demiral’ın fotoğrafını da takipçileriyle paylaştı.

Fazıl Say paylaşımında, “Dün de yazdım; UEFA’nın yaptığını iyi bulmuyorum. Soruşturma da yanlış, ceza da yanlış. Bu işin doğrusunu kendi içimizde halletmeliydik,” ifadelerini kullanarak UEFA’nın kararına karşı durdu.

Say, yazısında şu görüşlere yer verdi: “Genç bir futbolcunun anlık tepkisi, Avrupalıların çoğunun bildiği bir şey bile değil, farkettiği hiç değil. Yüzyüze bir konuşmada uyarılırdı ve iş çözülürdü. Bir ‘ifşa’ söz konusu belli ki. Futbolcunun bilinçli-bilinçsiz kastettiği de ‘o düşünülen’ değil bence…” 

Fazıl Say da topa girdi: Ayıkla pirincin taşını - Resim : 1

Fazıl Say, paylaşımını “Güzel turnuvaydı bu ana kadar... Yazık oldu… Ayıkla pirincin taşını, tadı kaçtı” şeklinde kouştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ