Fatih Terim, EURO 2024'te Türkiye'nin Hollanda ile oynayacağı çeyrek final karşılaşmasından önce milli takımla ilgili değerlendirmelerde bulundu.  "Türkler iyisiyle kötüsüyle duygularını sonuna kadar yaşarlar" diyen Terim, kendisine Türk Millî Takımı'ndan en çok hangi oyuncuyu beğendiği sorulması üzerine, "Arda Güler, Türk halkının gözdesi ve yapabileceklerinin sınırı yok. Ferdi, Kenan ve Kerem Aktürkoğlu da Avrupa’da her takımda oynayabilir." dedi. 

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Vincenzo Montella hakkında,  "Kendisiyle iyi bir ilişkim var. Fiorentina ve Milan'ı çalıştırdım, o da benim doğduğum şehir olan Adana'daydı. Onu tüm kalbimle destekliyorum ve herkesin desteklemesi gerektiğini söylüyorum." şeklinde konuştu.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Halkan Çalhanoğlu'yla özel bir ilişkisi olduğunu belirten Terim, "İlk milli maçını benimle oynadı. Bence o mükemmel bir kaptan ve Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi orta sahalarından biri. Rodri ile kendi pozisyonundaki en iyi futbolcu" ifadelerini kullandı.

Muhabir: SERKAN BAYAR