Yunanistan ekibi Panathinaikos'tan ayrılan ve şu anda herhangi bir kulüple anlaşmamış olan Fatih Terim'e Azerbaycan’ın önde gelen kulüplerinden Neftçi Bakü'nün talip olduğu iddia edildi.

Fatih Terim-12

NEFTÇİ BAKÜ'DE FATİH TERİM SESLERİ


Azerbaycan spor medyasının önde gelen haber sitelerinden Sportinfo.az'ın haberine göre, Neftçi Bakü’nün kötü gidişatı durdurmak amacıyla Fatih Terim'i takımın başına getirme amaçladığı öne sürüldü. Kulübün, Fatih Terim ile yakın zamanda temas kurmayı planladığı ve bu transferin futbol dünyasında büyük yankı uyandırabileceği dile getirildi.

Fatih Terim1.....
Azerbaycanlı spor yorumcusu Elçin Cafarov, Neftçi Bakü'nün şu an tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşadığını ifade ederek, "Kulüp, Ukraynalı teknik direktör Roman Grigorchuk ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Fatih Terim gibi deneyimli ve vizyon sahibi bir isim, Neftçi Bakü için büyük bir kazanç olur. Kulüp yönetimi de Terim’i takımın başında görmek konusunda ciddi bir istek duyuyor," şeklinde yorum yaptı.

Fatih Terim’in Neftçi Bakü’ye gidip gitmeyeceği merak konusu olurken, bu gelişmenin Azerbaycan futbolu üzerinde büyük bir etki yaratacağı düşünülüyor.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ