Esra Erol'da programı, sürekli olarak gündemdeki konuları ve etkileyici konuklarıyla adından söz ettiriyor. Son bölümde programına katılan Ayşe Hanım'ın yaşadıkları, izleyicileri derinden etkiledi. Ayşe Hanım, 17 yıllık eşi Caner Bey'den ayrılmak istediğini dile getirirken, aynı zamanda kendisinin ve iki çocuğunun, eşinden sürekli olarak şiddet gördüğünü cesurca açıkladı.

esra erol 2

Esra Erol'un canlı yayınına katılan Ayşe Hanım, gözyaşları içinde yaşadığı dehşeti izleyicilere aktardı. Ayşe Hanım, 15 yaşındaki kızına eşi Caner tarafından uygulanan işkenceyi dile getirerek, "Eşim Caner, kızımın hayatına son vermeye kalktı. Şimdi oğlum Yunus'u da bu korkunç durumdan kurtarmak istiyorum." dedi. Ayşe Hanım'ın anlattıkları, izleyenleri dehşete düşürdü.

esra erol 1

Ayşe Hanım, programda yürek parçalayan bir hikaye paylaştı: "15 yaşındaki kızım Melek, erkek arkadaşı olduğu için eşim Caner tarafından elleri, ayakları ve ağzı bağlanarak işkenceye maruz kaldı. Caner, elinde bıçak ve benzinle kızımın canına kastetmeye çalışırken, ben son anda kızımı kurtardım." Ayşe Hanım, olayın ardından kızını hastaneye götürdüğünü ancak gerçekleri açıklamadığını belirterek, "Bende hata var, hastanede olayı sakladım. Kızımın düştüğünü söyledim" ifadelerini kullandı.


esra erol 5
 

Tüm bu dehşet verici iddiaların ardından, Caner Yalçın canlı yayına bağlandı ve kızına işkence uyguladığını kabul etti. Esra Erol ise bu vahşet karşısında şu sözleri sarf etti: "Bu kadar ağır bir işkence, insanın dünyadaki hiçbir canlıya, özellikle kendi çocuğuna uygulayamayacağı canavarca bir eylemdir." Ünlü sunucu, canlı yayında emniyet ekiplerine seslenerek derhal harekete geçmeleri gerektiğini belirtti.

esra erol 4

Kaynak: Mynet