ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında, göğsünü açarak 100 bin TL topladığı TikTok videolarıyla gündeme gelen 'Laz Kızı' olarak bilinen 35 yaşındaki G.D.'nin gözaltına alınmasının ardından serbest bırakılmasına rağmen uygulamaya yönelik eleştirilerin devam ettiğini belirten Esra Erol, çarpıcı bir açıklamada bulundu.

212

Kırklareli'de feci kaza! Tır köprüden dereye uçtu Kırklareli'de feci kaza! Tır köprüden dereye uçtu

Esra Erol, "TikTok’tan tiksiniyorum. Çünkü orası bir pavyona döndü. Bu uygulamaya bir kısıtlama getirilmeli." şeklinde açıklamada bulunarak uygulamanın mevcut durumundan rahatsızlığını dile getirdi.

400x225-esra-erolda-1700066444075

TikTok'ta 'Laz Kızı' kullanıcı adıyla göğsünü açarak yayın yapan G.D., 1 saat içinde 100 bin TL kazanmasıyla gündeme gelmişti. Teşhircilik suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan G.D., 1 saatte 100 bin lira kazandığı iddialarını yalanlamıştı.

Cemile, Esra Erol'a katılarak eşinden boşanma sürecini paylaşmıştı. Cemile, TikTok'ta ortaya çıkarak kayınvalidesine tepkilerini göstermiş ve Türkiye'nin en çok konuşulan kadını olmuştu. Cemile'nin başörtüsünü çıkardığı görüntüler de dikkat çekmişti.

asdad

Ekran Alıntısı

Kaynak: haber merkezi