Ünlü sunucu, yaşananlara ilişkin duyduğu ayrıntıları öğrendikçe çileden çıktı. Esra Erol, çiftin kendi elleriyle bir çocuğu daha anne karnındayken başka bir aileye vermiş olmalarına tepki gösterdi. "Siz bir çocuğu kendi ellerinizle daha anne karnındayken vermişsiniz. Onu dünyanızda da yok saymışsınız. Sizde bir gram merhamet yok mu ya?" diyerek tepki gösterdi.

Esra Erol, programında Damlanur ve Dursun Ciğer çiftinin yaşadığı sorunları masaya yatırdı. Dursun Bey'in eşinden ayrılmak istediğini belirtmesi ve Esra Erol'a başvurmasıyla olaylar gelişti. Damlanur Hanım, kayınvalidesinin ailesini dağıtmak istediği yalanını örtbas etmeye çalıştı. Ancak, Dursun Bey'in ifadeleri hem Esra Erol'u hem de ekran başındakileri şaşırttı.

Dursun Bey'in sözleri, programın seyircileri ve sunucusu Esra Erol tarafından dikkatle takip edildi. Bu durum, programın atmosferini daha da gerilimli bir hale getirdi. Esra Erol, çiftin yaşadığı sorunları çözme ve doğruyu ortaya çıkarma çabasıyla konuyu ele aldı.

r1

Dursun Bey'in yaptığı itiraflar, ünlü sunucu Esra Erol'u çileden çıkardı. Dursun Bey, "Üçüncü çocuğumuzu başka bir aileye verdik." açıklamasında bulununca, Esra Erol sinirlerine hakim olamayıp şu tepkiyi gösterdi:

"Duyduklarımı anlamlandıramıyorum. Mutsuzluklarının sebeplerinin üçüncü kişiler olduğunu söylüyorsunuz. 'Gezdirmiyorum diye bana sitem ediyordu', 'Annemle sürekli didişiyordu' diyen bir koca var. Bu konuşmalar o kadar normal ki

r2

Esra Erol, çiftin açıklamalarına karşı şu tepkiyi gösterdi:

"Siz merhametsiz misiniz? Siz vicdansız mısınız? Siz cani misiniz? Siz bir çocuğu kendi ellerinizle daha anne karnındayken vermişsiniz. Onu dünyanızda da yok saymışsınız. Sizde bir gram merhamet yok mu ya? Çocuk karnınızdayken nereye vereceğinizi bulmuşsunuz. Sizin aranızdaki en büyük problem bu olmalı. İyi misiniz? İkiniz de rahatsınız. Demek ki çocuğun verilmesi ikinizin de kalbinde bir boşluk değil!"

Çorlu'da Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bugün 9 aylık bebeği aileden teslim aldı ve bebek devlet korumasına alındı.

Dursun Ciğer, "Çocuğumu verdiğim aileye çocuklarımın annesinden daha fazla güveniyorum." dedi. Damlanur ise eşini alıp gitmek istedi.

Kaynak: haber merkezi