Çifteler ilçesindeki evlerinden 1 Aralık günü akşam saatlerinde 26 AHD 335 plakalı otomobil ile ayrılan 24 yaşındaki Ümit Yaşar Çetin ve 22 yaşındaki Bilal Kuru'dan haber alamayan aileleri, durumu Çifteler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. Polis ve jandarma ekipleri tarafından başlatılan arama çalışmaları sonucunda, Pazar günü akşam saatlerinde bir vatandaşın ihbarı üzerine gençlerin İmişehir Mahallesi 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bir trafik kazası geçirdikleri tespit edildi.



Polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmalarda, Ümit Yaşar Çetin ve Bilal Kuru'nun eğlenmek için kent merkezine geldikleri, bir eğlence mekânından çıkışlarında kaza yaptıkları belirlendi.



Kaza sonucunda aracın su arıtma tesisi duvarına çarptığı ve gençlerin araçtan savrulduğu anlaşıldı. Kazanın Cuma gece 02.00 sularında meydana geldiği belirlendi. Ümit Yaşar Çetin'in cansız bedeni aracın yanında, Bilal Kuru'nun cansız bedeni ise yaklaşık 60 metre uzaklıkta bulundu.


Olay yerine gelen yakınlarının sinir krizi geçirdiği gözlemlendi. İncelemelerin ardından Ümit Yaşar Çetin ve Bilal Kuru'nun cansız bedenleri, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: İHA