Sosyal medya fenomeni Bilal Hancı, eşi Esin Çepni'yi aldattığı görüntülerle gündemde. Esin Çepni, Instagram hesabından eşinin kendisini aldattığı görüntüleri paylaştı. Bu durum sonrasında Twitter'da Bilal Hancı, gündem oldu. Peki Bilal Hancı kimdir? İşte detaylar. 

BİLAL HANCI KİMDİR?

Bilal Hancı, 1989 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi'nde eğitim alan Bilal Hancı, sosyal medyada paylaştığı videolar ile tanındı. Bireysel çektiği videoların ardından Youtube'da Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ile birlikte Kafalar kanalını açtı. Bu kanalda büyük bir takipçi kitlesine sahip olan üç arkadaş, farklı videolar yayınlamaya başladı. ''Kışkırtma'' adı altında videolar çeken Bilal Hancı, Atakan Özyurt ve Fatih Yasin büyük bir izlenme sayısına ulaştı. Kafalar kanalının şu anda Youtube'da 7.89 milyon takipçisi bulunuyor. Bilal Hancı'nın ise kendi Instagram hesabında 2.6 milyon takipçisi bulunuyor.

Cesur pozlarıyla dikkat çeken Didem Soydan kötü yorumlar için ne dedi? Cesur pozlarıyla dikkat çeken Didem Soydan kötü yorumlar için ne dedi?

MÜZİK PİYASINA GİRDİ

Çektiği komik videolarla büyük bir şöhret yakalayan Bilal Hancı, aynı zamanda müzik piyasasına da giriş yaptı. 2017 yılında ''Ağlama Beni Ana'' isimli tekli çalışmasını çıkardı. 2022 yılında ise Bal isimli şarkısıyla gündeme geldi. 

İsmail Kartal tarih yazıyor! Kocaman'ı yakaladı, gözünü Parreira’nın rekoruna dikti! İsmail Kartal tarih yazıyor! Kocaman'ı yakaladı, gözünü Parreira’nın rekoruna dikti!

FİLMLERDE ROL ALDI

2018 yılında Kafalar Karışık filminde başrol oynayan Bilal Hancı, 20 Ekim tarihinde vizyona giren Öğretmen filminde de rol aldı. Film, Fenerbahçeli bir öğretmenin Trabzon'a tayin olmasıyla başından geçenleri anlatıyor. Bilal Hancı aynı zamanda sıkı bir Trabzonspor taraftarıdır. 

Bilal Hancı, 2021 temmuz ayında ise Esin Çepni ile evlendi.

ESİN ÇEPNİ'DEN AÇIKLAMA

Esin Çepni'nin aldatma ile ilgili açıklaması şu şekilde:

''Her zaman güçlü durmaya çabaladım, her zaman dışım sert kabuklu olsa da içim kan ağladı. Bugün anladım ki dışından ağlayanlardan korkulurmuş. Sizin merhametli, düzgün sandıklarınız asıl iş bitirenlermiş. Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini de gözlerimde gördüm. Siz de görün istiyorum.

Bedenim o kadar küçüldü ki kalbim içeride eziliyor. Gözüme bir damla uyku girmedi. Hiçbir şey bilmiyormuşuz meğerse. Ulu orta yapılan bir ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim isterseniz beni yargılayın.

Saatlerdir yatakta felç olmuş gibi 20/30 saniyelik videoları başa alıp alıp izliyorum. Gizli saklı yapmak bir yana dursun göz göze dudak dudağa şarkılar söylenecek kadar aşağılıklaşmış. Bir yanda evli bir adamın bardaki eğlencesi kız diğer yanda boşanma süreci tamamlanmamış eşim... Ben ne yapayım siz söyleyin.''
 

Editör: Orhan Duman