Aziziye Belediye Başkanlığı’nda ikinci dönemini geçiren ve proje odaklı belediyecilik anlayışıyla 2014 yılından bu yana ilçeye çok sayıda eser kazandıran Muhammed Cevdet Orhan’ın Büyükşehir Belediyesine talip olması, ilçesinde olduğu kadar il genelinde de büyük memnuniyet uyandırdı.

Kalıcı Eserler Bıraktı

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 2014 yılında seçildiği Aziziye Belediye Başkanlığı görevinde termal turizmden termal sağlık hizmetlerine, yenilenebilir enerji kaynaklarından seracılık ve hayvancılık faaliyetlerine varıncaya kadar ilçede kalıcı birçok esere imzasını attı. Ilıca’da Kültür Merkezi, Tapu Kadastro Binası, Belediye Ek Hizmet Binası, Termal Bungalov Butik Köyü, Güneş Enerji Santralleri, Termal Domates Serası ve Termal Tesislerin Modernizasyonu gibi hizmetlerin mimarı olan Orhan, ilçeye yine özel sektör işbirliğiyle kapalı termal aquapark ve et entegre tesislerini de kazandıran isim oldu.

Aziziye’ye Hizmet Yağdı

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla hem Dadaşkent ve hem de Ilıca’nın çehresini değiştiren Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, TOKİ işbirliğiyle binlerce konut üretimine önayak oldu. Gezköy, Bahçelievler ve Yeşil Mahalle Kentsel Dönüşüm Projeleri ile Aziziye’yi modern yapılaşmayla buluşturan Orhan, Engelsiz Yaşam Merkezi ve Millet Kıraathanesi başta olmak üzere Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Atık Getirme Merkezi, Sağlıklı Yaşam-Bisiklet Yolu ve Trafik Eğitim Parkı gibi Doğu’nun en büyük tematik sosyal yaşam alanını da yine Aziziye’ye kazandırmayı başardı.

Kaynak: İHA