Futbol sezonunun başlamasıyla birlikte Beyaz Futbol sezonu da bu akşam Ertem Şener ve Sinan Engin ile saat 23.30'da Beyaz TV'de başlıyor. Dün oynanan Galatasaray-Hatayspor maçının ardından kendi YouTube hesabından açtığı canlı yayında birçok konu gündemindeydi.

Ertem Şener'in yeni kanalı belli oldu

Erden Timur ve Dursun Özbek arasındaki gerilime dikkat çeken Şener 'Erden Timur'la Dursun Özbek arasında bir savaş mı var? Böyle bir savaş varsa Erden Timur'la ilgili olarak çıkın bir basın toplantısı yapın, konuşun. Ya da Erden Timur çıksın konuşsun, anlattın. Galatasaray'ı karıştırmak isteyen birileri var, Fenerbahçe'yi karıştırmak isteyen birileri var... Galatasaray 102 puan topluyor, Fenerbahçe 99 puan topluyor, Galatasaray'ı karıştırmaya çalışıyorlar, Fenerbahçe'yi karıştırmaya çalışıyorlar... Kim bunlar? İşler kötü gidince Fenerbahçe'yi karıştırmaya çalışıyorlar, Galatasaray'ı karıştırmaya çalışıyorlar... Trabzonspor'u karıştırmaya çalışmıyorlar mı, Beşiktaş'ı kimse karıştırmaya çalışmıyor mu?' dedi.

Ekran Resmi 2024 08 10 16.05.53

İyi bir transfer dönemi geçirilmediğini de vurgulayan sunucu 'Yani kimse şunu söylemiyor: 'İyi bir hazırlık kamp dönemi geçiremedik, iyi transfer yapamadık, takımı motive edemedik, Allah'ın her günü 2 ay boyunca her yerde şampiyonluk kutlaması yapmaktan transfere yönelemedik. İçimizdeki karışıklıklardan dolayı motive olamadık. Bundan dolayı henüz hazır değiliz.' diyemiyorsunuz. Bizi karıştırmaya çalışanlar var diyorsunuz.' ifadelerini kullandı. 

Muhabir: Lila Okyanus