Eski hakem olan ve uzun yıllardır spor yorumcusu olarak futbol değerlendirmelerinde bulunan Erman Toroğlu, Galatasaray ile ilgili konuştu. 

Toroğlu; "Icardi'nin pabucu dama atıldı. Bence burada yönetimin de bir işi oldu. Çok çektirdi. Gidiyor, gelmiyor. Icardi gibi bir adam çok farklı yerlerde oynardı ama onları yaptığı için buralara geldi. Osimhen de neler yaptığı için buralara geldi. 100 milyon Euro'luk topçu. İnşallah birbirleriyle rekabet ederler. Bence Icardi maçı seyretmiştir. Acaba ne diyordur? 'Ulan ben döneyim mi? yoksa 'Bırak oynasın, ben paramı alıyorum' mu diyordur? Yoksa 'Karım ne derse o olur mu?' der." ifadeleriyle dikkat çekti. 

Mauro Icardi Galatasaray 2023 24 1697921447 120077

"ICARDI ARTIK İSTERSE GELMESİN"

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ile ilgili sözlerine devam eden Toroğlu; "Bir topçuyu bir topçuyla tehdit edersin, çok net. İyi bir teknik adam başarıya gidecekse yedek kulübesinin hazırlıklı olması gerekir. Ben yedek kulübesine bakarak oynarsam iyi oynarım. Galatasaray, Osimhen'i aldı ve Icardi'yi tehdit edecek. Icardi, artık isterse gelmesin. Icardi, gidiyor gelmiyor, keyfine bakıyor, hatunla resim çektiriyor. Zaten kulüplerden gönderilme sebebi de bu." dedi. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY