Beşiktaş'ın Adana Demirspor'a karşı aldığı kötü sonuç sonrasında yorumlarda bulunan Erman Toroğlu, siyah-beyazlı takımı sert bir şekilde eleştirdi. Ayrıca taraftarlardan da destek gören Toroğlu'nun bu sözleri, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İşte Erman Toroğlu'nun açıklamaları..

REZİLLİK!

"Beşiktaş'ı bu kadar aciz bir şekilde oynarken uzun yıllardır görmemiştim. Tam bir rezillik. Bu durum, kulübün olağanüstü bir kongreye gitmesine neden olmalı, artık bu şekilde devam edemezler."

ÖLMÜŞ AĞLAYANI YOK

"Beşiktaş ölmüş, ağlayanı yok. Yönetim ile seyirci dalaşıyor. Teknik direktör işi gücü bırakmış ona "Abi", buna 'Kardeş' diyor. Alın işte, Beşiktaş'ı ne hale getirdiniz! Sahada Beşiktaş'ın varlığı yok!"

SALİH UÇAN - ABOUBAKAR KARŞILAŞTIRMASI

"Vincent Aboubakar seni yarı yolda bıraktı gitti. Şu an en fazla para verdiğin adam bu. Sen, Salih Uçan'ı 3 paraya oynatıyorsun, çocuk iyileştirme istiyor. Bunu hala yapmıyorsun, yaptırmıyorsun ve çocuğu kolundan tutup itiyorsun. Sen Salih'i kolundan tutup iterken, maaşına iyileştirme yapmazken Aboubakar'a çıkıp da bir şey yapamazsın."

Kaynak: HABER MERKEZİ