Galatasaray'da önceki gün yapılan vedalaşma töreninde CEO Erden Timur'un bıraktığı listedeki bazı isimler netleşti. Mauro Icardi'nin rotasyonu için Ayhan Akman'la yaptığı çalışma sonrasında Okan Buruk'un da onay verdiği 2 isim için Erden Timur, menajerleri ve oyuncularla ilgili yapılan görüşmeler hakkındaki değerlendirme raporlarını Başkan Dursun Özbek'e sundu.

Başkan Özbek'in özellikle forvet hattında Icardi'nin arkasını sağlamlaştırmak için bir yerli bir de yabancı transferi için çalışmaları İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün'e devretti. Gelen bilgilere göre; forvet hattı için alternatif listesinin ilk basamaklarında yabancı olarak Monaco'dan ayrılan Wissam Ben Yedder, yerli olarak da Galatasaray alt yapısından yetişen Erencan Yardımcı yer alıyor.

ERENCAN GERİ DÖNÜYOR

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın daha hazır bir oyuncu istemesi yüzünden Erencan'a şu anda Eyüpspor 11'inde de yer yok. Bu yüzden genç oyuncu Eyüpspor'dan 2. olmak yerine Galatasaray'da 3. alternatif olmaya sıcak bakıyor.

YILDIZ İSİM BEKLEMEDE

Ben Yedder konusunda ise herhangi bir sıkıntı yok. Galatasaray'ın son dönemlerde tecrübeli yedeklerinin takıma verdiği gol katkısı, AS Monaco'dan ayrılan oyuncu için kendini gösterecektir şeklinde görüşleri öne sürüyor. 33 yaşındaki Fransız forvet de İstanbul'a yaşamak istediğini iletti. Transferin önünde hiçbir engelin bulunmadığı gelen bilgiler arasında.

Muhabir: SERKAN BAYAR