Serie A’da 4 yıllık Udinese kariyerinin ardından geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe’ye transfer olarak Süper Lig’e adım atan Rodrigo Becao’nun ülkemizde kariyeri uzun sürmedi. 28 yaşındaki stoper, Çizme’ye dönüyor.

RODRIGO BECAO, ATALANTA’YA GİDİYOR

Jose  Mourinho önderliğinde bu sezon Süper Lig’de mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, kan kaybetmeye hazırlanıyor. İtalyan basınında yer alan habere göre; Serie A’nın başarılı ekiplerinden Atalanta, Rodrigo Becao’yu kadrosuna katmak için Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı. Çizme ekibinin, zorunlu satın alma maddesiyle başarılı oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katacağı haberin ayrıntılarında açıklandı.

48 SAAT İÇERİSİNDE AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Lacivert-siyahlı ekibin bu transferi 48 saat içerisinde resmi olarak açıklamayı planladığı kaydedildi. Öte yandan Atalanta’nın bu transfer için Fenerbahçe’ye ne kadar bedel ödeyeceği hakkında herhangi bir bilgi yer almadı.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Rodrigo Becao, Fenerbahçe formasıyla bugüne kadar 24 maça çıkarken 1 kez gol sevinci yaşadı. Salvadorlu oyuncunun güncel piyasa değeri ise 8 milyon euro olarak gösteriliyor.

Editör: Bedirhan Altundağ