Hakem gözlemcisi Orhan Erdemir'le ilişki videosu çıktığı gerekçesiyle TFF trafından ömür boyu men cezası alan hakem Elif Karaarslan Beşiktaş'ın Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında TÜMOSAN Konyaspor’u 2-0’lık skorla mağlup ettiği maçı izlemeye Tüpraş Stadı’na gitmişti. 

Ellll

HAKEMLERİ ELEŞTİRMİŞTİ

Sosyal medya hesabından hakemi eleştiren Karaarslan; "Yardımcı hakem ofsayt kaldıracak, bayrağını havaya kaldırıyor, orta hakem dönüp bakmıyor bile. Sonra indiriyor bayrağını tabi. Kadınlar şu ligde yardımcı hakemlik yapılmıyor ya, cidden çok yazık." ifadelerini kullanmıştı. 

Screenshot-7

'EN SEVDİĞİM MANZARA'

Videonun ifşa olmasının ardından takipçi sayısı katlanan ve bu durumdan son derece memnun olan Elif Karaarslan o maçtan yeni görüntüler paylaştı. Türk bayraklarının sallandığı ve 'İzindeyiz Atam' marşının söylendiği anlara 'Sen hep böyle dalgalanacaksın... En sevdiğim manzara...' notunu düştü. Aynı görüntüleri hikayekısmında da paylaşan eski hakem; 'Manzara çok güzel değil mi?' dedi. 

Whatsapp Image 2024 10 19 At 14 25 58

DÜNYA BASININDA YER BULDU

Öte yandan Elif Karaarslan'ın ünü İspanya'ya kadar ulaştı. İspanyol Gazetesi Marca 24 yaşındaki hakemi manşetine taşıdı.  Haberde; ''Türk hakem Elif Karaarslan, bir menajerle ilişki videosu ortaya çıkması sonucu Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Komisyonu tarafından uzaklaştırma cezasına çarptırıldı. Ancak Türk hakem bunu açıkça reddetti. 24 yaşındaki Elif masumiyeti için mücadele verirken bize futbolun ne kadar güzel olabileceğinin bir örneğini bırakıyor.'' ifadeleri kullanıldı.

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY