Ekşi mayanın doğal fermantasyon süreci, sindirimini kolaylaştırır. Kan şekeri üzerindeki etkisini azaltır ve bağırsak dostu probiyotikleri artırır. Bu yöntemle üretilen ekmekleri, her yerde kullanabilirsiniz. Tost yapın veya üzerine bir şeyler sürün...

Oğuzhan Koç’un taklidi, Volkan Konak’ı güldürmüştü… O skeç şimdi gözleri doldurdu! Oğuzhan Koç’un taklidi, Volkan Konak’ı güldürmüştü… O skeç şimdi gözleri doldurdu!

ATIŞTIRMALIK TEHLİKESİ

Ekşi maya, düşük glisemik indekse sahiptir. Bu yüzden daha az insülin salgılatır. Uzun süre tokluk hissi verir. Böylece öğün aralarında atıştırmalık arama ihtimaliniz düşer. Probiyotikler vücuttaki yararlı bakterilerin sayısını artırırken zararlı olanların seviyesini düşürür.

Muhabir: TAMER AYERİ