Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'ün kadrosunu her gün sosyal medya hesabından duyuruyor. Aleyna Kalaycıoğlu, Ogeday Girişken, Damla Can, Turabi, Nagihan Karadere, Nihat Altınkaya, Serca Yıldırım, Yiğit Poyraz, Merve Aydın ve Nefise Karatay isimlerini şimdiden duyuran Acun Ilıcalı'nın yeni isimleri de gelecek günlerde açıklaması bekleniyor. Ancak sosyal medyada kısa süreli bir heyecan yaşandı. Bazı kullanıcılar, daha önce yarışanları görmektense yeni yüzleri görmeyi tercih ettiklerini belirtti. Özellikle genç yaşta sporla ilgilenenlerin yakından tanıdığı ve spor ve beslenme videoları ile tanınan ''Ege Fitness'' olarak bilinen Ege Cinel gündemi meşgul etti. Twitter'da Ege Fitness hayran sayfası, ''Zamanı geldi'' diyerek Ege Fitness'ın Survivor'da yer alması gerektiğini paylaştı. Acun Ilıcalı'yı etiketledi. Peki Ege Fitness Survivor'a katılacak mı? İşte cevabı...

EGE FITNESS SURVIVOR'A KATILACAK MI?

Ege Fitness, Survivor hayranlarının merakla beklediği yarışma Survivor All Star 2024 kadrosunda yer almayacak. Survivor All Star'da mücadele edecek olan yarışmacılar daha önceden alınan başvurular neticesinde belirlenmiş durumda. TV 8'in sahibi ve Survivor'ın yapımcısı olan Acun Ilıcalı, günden güne o isimleri duyurmaya devam edecek. Ancak şu an için sosyal medya fenomeni Ege Fitness'ın Survivor All Star'da mücadele etmesi söz konusu değil. Bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmış değil.

EGE FİTNESS KİMDİR? ASIL ADI 

Ege Fitness'ın asıl adı Ege Cinel'dir. 23 Nisan 1992'de İstanbul'da dünyaya geldi. Babası tarafından Trabzonlu olan Ege Fitness, 16 yaşında Amerika'ya gitti. Üniversite eğitimini de Amerika'da alan Ege Cinel, bir dönem basketbol oynadı. Ülker Başakşehir takımında basketbol oynayan Ege Fitness, Amerika'da da bir süre bu sporla ilgilendikten sonra kariyerini sonlandırmıştır.

Basketbol sonrasında vücut geliştirme ile ilgilenen Ege Fitness, açtığı Youtube ve Instagram sayfaları ile fenomen olmuştur. Youtube adresinde 1.3 milyon takipçisi olan ünlü fenomenin Instagram hesabında da 876 bin takipçisi bulunmaktadır. 

EGE FİTNESS FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

Ege Fitness, vücut geliştirme ile ilgilendiği için kilosu değişkenlik göstermektedir. Zaman zaman takipçilerine yaşadığı değişimleri göstermek için kilo alıp, vermektedir. Ancak fenomenin boyu 1.88'dir. Normal kilosu ise 90'dır.

Editör: Orhan Duman