Belçikalı futbolcu Eden Hazard, 32 yaşında aktif futbolculuk kariyerine veda etti. Sürekli sakatlıklarla boğuşan ve uzun bir süredir futbol oynayamayan Hazard, son olarak Real Madrid'de forma giyiyordu. Kariyerine son verdiğini açıklayan oyuncu, futbol dünyasında iz bırakan bir kariyere sahipti.

Eden Hazard, Lille ve Chelsea'deki başarılı kariyerinin ardından Real Madrid'e 115 milyon euro karşılığında transfer oldu. Ancak İspanya'da geçirdiği dönem boyunca sürekli sakatlık sorunlarıyla mücadele etti. 4 sezon boyunca Real Madrid formasını toplamda sadece 76 maçta giyebildi.

EDEN HAZARD'IN AÇIKLAMASI

Belçikalı futbolcu yaptığı açıklamada "16 yıl ve oynadığım 700'den fazla maçın ardından profesyonel futbolculuk kariyerime son verme kararı aldım. Hayalimi gerçekleştirdim, dünya çapında birçok sahada oynadım ve eğlendim. Kariyerim boyunca harika yöneticilerle, koçlarla ve takım arkadaşlarıyla tanışma şansına sahip oldum. Bu harika zamanlar için herkese teşekkür ederim, hepinizi özleyeceğim. Yakında saha dışında görüşürüz dostlarım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ