Pantene Altın Kelebek Ödüllerine ünlülerin ödül konuşmaları damga vurdu. Ödül konuşması dikkat çeken ve sosyal medyanın gündemine oturan isimlerden biri de oyuncu Ecem Erkek oldu. 

Erkek, sokak köpeklerinin kısırlaştırılması çağrısında bulunarak, "Beni izleyemeyen ve izlese de hiçbir şey anlamayacak ama eve dönmemi sabırsızlıkla bekleyen köpeğim var benim. Şu anda arkadaşıma emanet, gözüm arkada değil. Çok şanslı ve mutlu bir köpek. Fakat sokaklarda onun kadar şanslı, mutlu olmayan bir sürü canımız var. Biz vicdanlı bir milletiz, merhamet duygusu yüksek bir milletiz. Onları hayattan koparmadan da onlarla sağlıklı bir ortak yaşamı sağlayabileceğimizi düşünüyorum. Belediyelerde yapılacak, yapılması beklenen kısırlaştırma faaliyetinin bu sorunu çözeceğinden eminim. Çok teşekkür ederim.” dedi.

Erkek'in bu konuşması salonda büyük alkış alırken sosyal medyayı ise ikiye böldü. Kullanıcılar, Gazze2de İsrail katliamı devam ederken Ecem Erkek'in oradaki insanlar yerine sokak köpekleri için hassasiyet göstermesini eleştirdi. Eleştirenlerden biri de oyuncu Cem Uçan oldu.

Cem Uçan'ın paylaştığı ve Erkek'in üslubunu kullanarak Erkek'i eleştirdiği o video:

Kaynak: HABER MERKEZİ